- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 176432 - 71/1
- وزن: 0.50kg
خاطرات جوانی
نویسنده: رومن رولان
مترجم: ناصر فکوهی
ناشر: فردوسی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 448
اندازه کتاب: رقعی گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1368 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو ؛ لبه روکش کتاب زدگی دارد
مروری بر کتاب
رومن رولان نویسنده ادبی نیمه نخست قرن بیستم فرانسه، یک انسان گرای صلح جو و از فعالین جنبش های صلح در این قرن به شمار می رفت که زبان و نثر او کاملا شاعرانه و آکنده از رومانتیسمی خاص است.رولان از نخستین نویسندگانی بود که در زبان فرانسه رمان های طولانی را که خود سنتی روس به شمار می آمد و وی از آن به خصوص از خلال تولستوی تاثیر پذیرفته بود را رایج کرد.
این کتاب علاوه بر آنکه زوایای زیادی از زندگی و تجربه جوانی رولان را به خواننده معرفی می کند، او را با تاریخ فرانسه در نیمه دوم قرن نوزده نیز آشنا می کند. مترجم به این کتاب چندین پیوست از سایر آثار رولان، یادداشت هایی برای اسامی خاص در هر یک از بخش های کتاب و توضیحاتی درباره خود او و آثارش در انتها افزوده است.
این کتاب یکی از ترجمه های ادبی نگارنده است که در کنار ”زندگانی تولستوی“ دومین ترجمه وی از رولان به شمار می آید. رومن رولان نویسندة ادبی نیمه نخست قرن بیستم فرانسه، یک انسان گرای صلح جو و از فعالین جنبش های صلح در این قرن به شمار می رفت که زبان و نثر او کاملا شاعرانه و آکنده از رومانتیسمی خاص است. رولان از نخستین نویسندگانی بود که در زبان فرانسه رمان های طولانی را که خود سنتی روس به شمار می آمد و وی از آن به خصوص از خلال تولستوی تاثیر پذیرفته بود را رایج کرد. رمان معروف او ”جان شیفته“، همچون بسیاری دیگر از آثارش، به وسیله الف.م.به آذین به فارسی برگردانده شده است. این کتاب علاوه بر آنکه زوایای زیادی از زندگی و تجربه جوانی رولان را به خواننده معرفی می کند، او را با تاریخ فرانسه در نیمه دوم قرن نوزده نیز آشنا می کند. مترجم به این کتاب چندین پیوست از سایر آثار رولان، یادداشت هایی برای اسامی خاص در هر یک از بخش های کتاب و توضیحاتی درباره خود او و آثارش در انتها افزوده است.
فهرست
کودکی شهرستانی در پاریس
صومعة خیابان اولم
بهار در رم
قدیسین فصل سرد
در نیمه راه
- هنر برای هنر
- هنر مردم
- هنر عمل
- هنر رؤیا
- موسیقی
- نامه ای به سن سانس
- خاطراتی کوتاه از سزار فرانک
- خوش گویی ها و بدگویی هایی درباره روسینی
- یادداشت های مطالعه
- ایمان دارم چرا که حقیقت است