- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 67447 - 111/6
- وزن: 1.00kg
- UPC: 30
خاطرات اوابراون
نویسنده: اوا براون
مترجم: بهرام افراسیابی
ناشر: حمیدا
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 380
اندازه کتاب: وزیری گالینگور - سال انتشار: 1376 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : عالی
مروری بر کتاب
مصور
این کتاب شامل مستندات و اعترافات اطرفیان اوا براون بعد از سقوط هیتلر هست به علاوه ی دست نوشته های خود این خانم که بعد مرگش پیدا شده و به عنوان منابع ترسیم روز به روز زندگی این فرد مورد استفاده قرار گرفته . زنی که اگر چه سعی شده ازش چهره ای نرم ، مهربان ، خوش طینت ، طبیعی و علاقه مند و وفادار! نشون داده بشه ولی هر خواننده ای به راحتی می تونه اینو بفهمه که یک دختر 18 ساله ی طبیعی خودش رو در اختیار مردی چون هیتلر قرار نمی ده که 20 و چند سال ازش بزرگتره ،تمایلات مازوخیستی و سادیستی داره و در عین حال حاضرم نیست با این دختر علنا ازدواج کنه بلکه اونو درخفا برای خودش بیش از 14سال حفظ می کنه در کنار شمار زیاد معشوقه ها و رفیقه های مجرد و متاهل رنگارنگ!! و فقط چند ساعت پیش از خودکشی باهاش ازدواج رسمی می کنه تا برای جهنمش یک همراه دست و پا کرده باشه!!
...همش از خودم می پرسیدم چه جور مردی با این ظاهر و باطن میشه پیشوای یک ملت.نه اخلاقی نه هماهنگی در قول و عملی و نه تصورات منطقی ای به صرف اینکه آلمانیهای تحقیر شده رو بالا می بره و نفوذ کلام داره تونست به جامعه حاکم بشه و بشه دیکتاتور مطلق العنان.ممکنه گفته بشه حالا تاریخ همه چیز رو روشن می کنه ولی واقعیت چیزی غیر از اینه .تعفن انحرافات این فرد و این حزب و هیئت حاکم چیزی نبوده که قابل پوشاندن کامل باشه اونم با راه اندازی جنگ خانمان سوزی که قطعا فقط در اداره ی یک مجموعه ی کوچک نبوده .
اِوا آنا پاولا براون معشوقه آدولف هیتلر و برای مدتی کوتاه، همسر او بود. او در مونیخ آلمان از خانوادهای باواریایی و از طبقه متوسط زاده شد و در «انستیتوی زنان جوان کاتولیک» تحصیل نمود. زندگی سخت آنها پس از رسیدن ارثیه ای از طرف یکی از اقوام، به یک زندگی مرفه بدل گشت.
اوا براون در سال ۱۹۳۰ میلادی، به عنوان یک فروشنده در فروشگاه هاینریش هوفمان عکاس ویژه آدولف هیتلر به کار مشغول شد و از همین طریق هیتلر را ملاقات کرد. وی از آن پس معشوقه هیتلر شد و در خانهای در مونیخ که هیتلر فراهم کرده بود گذران زندگی میکرد. در سال ۱۹۳۶ براون به ویلای شخصی هیتلر در برگهوف در ارتفاعات باواریا منتقل شد.
شواهدی مبنی بر اینکه روابط هیتلر و اوا براون، رابطهای غیر معمول بوده باشد، وجود ندارد. براون به شنا و اسکی کاملاً آشنایی داشت اما علاقه جدی به این دو ورزش نداشت. هیتلر هرگز در انظار عمومی با او ظاهر نشد و در رفتن به برلین، اجازه همراهی به او نمیداد. براون در زندگی سیاسی هیتلر هیچ تاثیری نداشت.
در آوریل ۱۹۴۵ او بر خلاف خواست هیتلر به برلین رفت و برای ماندن تا هنگام مرگ، به او پیوست. هیتلر نیز در تصدیق وفاداری او، تصمیم به ازدواج با او گرفت و مراسمی برای ازدواج آنان در یک پناهگاه در ۲۹ آوریل برگزار شد. روز بعد به هنگام سقوط برلین و حکومت هیتلر، براون با مسموم کردن خود دست به خودکشی زد و هیتلر نیز برای خودکشی هم از سم و هم از شلیک گلوله استفاده کرد. جسد هیتلر و براون سوزانده شد.
اوا براون زن مرموز "رایش سوم" نخست نامزد هیتلر محسوب می شد ولی بعد از گذراندن روزگاری آگنده از تنش، سراسر اسرار پرهیجان در آخرین ساعت عمر به عقد هیتلر درآمد. اولین بار هیتلر اوا را در عکاسخانه دیده بود اما اوا خیلی به وی علاقه ای نشان نداده بود.
سالهای نخست
اوا آنا پائولا براون، متولد ۶ فوریه ۱۹۱۲ در خانواده ای متوسط در مونیخ بدنیا آمد. پدرش معلم و مادرش خانه دار بود. پدرش فردریش فریتز براون و مادرش فرانزیسکا فانی کرانبرگر از خانواده های محترم ساکن منطقه باواریا بودند. اوا دو خواهر دیگر بنامهای ایلزه و مارگارت داشت و فرزند دوم به حساب می آمد.
پدر اوا همیشه در آرزوی داشتن یک پسر بود و قبل از تولد او نام پسرش را رودلف انتخاب کرده بود. زندگی پنج نفره آنها بسختی اداره می شد اما پس از مدتی با ارثیه ای که از طرف یکی از اقوام به آنها تعلق گرفت صاحب زندگی نسبتا مرفهی شدند.
اوا به درس خواندن علاقه ای نداشت و سواد را در حد خواندن و نوشتن کافی می دانست. همواره به خاطر شیطنت و رقص و سیگار کشیدن مورد مواخذه قرار می گرفت و نهایتا در سال ۱۹۲۹ مدرسه را ترک کرد. پدرش به این مساله واکنش شدیدی نشان می دهد و در خانه مقررات به مراتب دست و پاگیرتری را به اجرا می گذارد.تنگنای مالی بهانه خوبی برای اوا می شود که در یکی از عکاسخانه های مشهور به نام هوفمن مشغول به کار گردد و در این عکاسخانه اوا برای اولین بار با آدولف ملاقات می کند.
هنگامی که هیتلر رئیس حزب نازی می شود، در این زمان بیشتر زنان طرفدار وی بودند و او نیز با اکثر آنها رابطه داشت و از طرف آنها مورد حمایت مالی قرار می گرفت. در بین این افراد می توان ژلی روبال (خواهر زاده ناتنی هیتلر) را نام برد که در آپارتمان هیتلر زندگی می کرد و با هیتلر روابطی داشته است. اما بعد از آگاهی از این مطلب که هیتلر با اوا براون نیز سر و سری دارد از کم توجهی هیتلر رنج می برد و با هفت تیر در اتاقش خودکشی کرد.
پس از این ماجرا، اوا همیشه در کنار هیتلر بود و هیتلر از بودن در کنار او احساس آسایش و آرامش می کرد ولی به خاطر مطبوعات و سیاسی بودنش از اوا خواسته بود که در انظار ظاهر نشود. اوا به زندگی معمولی خود ادامه می داد و بسیار به هیتلر علاقه مند بود و بارها از او خواسته بود تا با او ازدواج کند اما هیتلر قبول نمی کرد.
فهرست
سالهای نخستین
دومین ملاقات
ماجرای لنی ریفن اشتال
سالهای آخر
آرشیو تاریخی و گرانبهای موسمانو
اتریشی سر گردان
و ...