- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 140716 - 120/5
- وزن: 1.00kg
خاطرات ارسلان خلعتبری از شهریور 1320 تا مرداد 1332
نویسنده: ارسلان خلعتبری
به کوشش: غزال خلعتبری
ناشر: پرشکوه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 730
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1392 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
مصور
«ارسلان خلعتبری، فرزند برومندی از خاندان خلعتبری بود که علاوه بر مشاغل و مناصب مهمّ دولتی، در نویسندگی دستی قوی و اطّلاع وسیع و نظری صائب و رایی ثاقب داشت و از رجال خوشنام والامقام به شمار میرفت.» او از پایهگذاران کانون وکلای دادگستری بود و شخصا طرحی به منظور اصلاح قانون وکالت تدوین کرد. او مقالات تند و مستندی علیه حکومت رضاشاهی در روزنامههای پس از شهریور 1320 نوشت.
امیر ارسلان خلعتبری تنکابنی فرزند علیقلیخان خلعتبری و نوه سپهدار تنکابنی بود. تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش و دوره متوسطه را در تهران سپری کرد و در سال ۱۳۱۰ موفق به اخذ مدرک لیسانس قضائی از مدرسه عالی حقوق تهران شد.خلعتبری به وکالت دادگستری مشغول شد. پس از تبعید رضاشاه در سال ۱۳۲۰ خلعتبری وکالت وراث سردار اسعد بختیاری را در کیفرخواست علیه پزشک احمدی به عهده گرفت که در نهایت، پزشک احمدی محکوم و در بهمن ۱۳۲۲ اعدام شد.
خلعتبری در سال ۱۳۲۶ طرحی به منظور اصلاح قانون وکالت تهیه کرد و برای تمام وکلای آن زمان فرستاد. هدف او استقلال وکلای دادگستری و مصونیت آنها از تعلیق به وسیله دستگاه مجریه بود، بعدها همین طرح مبنای تصویب لایحه قانونی استقلال کانون وکلا شد.