- موجودی: موجود
- مدل: 152152 - 14/5
- وزن: 0.30kg
جنگ بی پایان
نویسنده: میچل کلر
ناشر: نهضت آزادی ایران
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 215
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1356 - دوره چاپ : 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
آمریکا در تدارک ویتنام های دیگر
میچل کلر در کتاب جنگ بی پایان ادعا میکند که: نخبگان و نخبههای حاکم بر آمریکا هم ما را وادار میکنند که همچنان سرسختانه به سرکوبی انقلابها بپردازیم.
زیرا آنها (انقلابیون) تلاش غیرانسانی مزبور (انقلاب) را تنها راه حفظ قدرت و منافع، یعنی حفظ حیات خود میدانند. در این راه هیچ سازشی وجود ندارد، منافع تهدید شده بزرگتر از آنست که بتوان سازش کرد. تنها نتیجه این تنازعات جهانی برای آمریکا، شرکت در یک سلطه طولانی از برخوردهای محدود و عملیاتهای مستمر و پیدرپی و تثبیت کننده است. «یعنی جنگ بی پایان»
برای اینکه این تئوری اتفاق بیفتد:
در بین سالهای 1798 تا 1945 از 160 موردی که نیروهای آمریکائی درخارج از آمریکا بکار گرفته شدهاند در اکثر موارد، درگیری و اشتغال در کشورها جهان سوم بوده است. «همان برخوردهای محدود»
بعنوان مثال بین سالهای1900 تا 1925، نیروهای آمریکایی برای حفظ منافع آمریکا، هفت 7بار به چین، 3 بار به کلمبیا، 3 بار به کوبا، 4 بار به جمهوری دمینیکن، 2بار به کره، 3بار به مکزیک، 1 بار به مراکش، 2 بار به نیجریه، 6 بار به پاناما، 1 بار به فیلیپین، 1 بار به سوریه و یک بار به ترکیه اعزام شدند.
وی در ادامه میگوید:
ثبات امپراطوری نامرئی ما در جهان سوم، بوسیله شورشهای غیرمنتظره و موفق در بین فو در سال 1954، کوبا در سال1959 و الجزایر در سال1962 دستخوش تزلزل شد. آنزمان تزلزل امپراطوری غرب در آینده توسط کاخ سفید پیش بینی میشد. در این بین کِنِدی رئیس جمهور با ذکاوت وقت آمریکا پیشتاز تئوری پرداز مهار انقلابیون بومیاست. در اثر همین دیدگاه و پس از شکست آمریکا در کره، عقیدۀ اندیشمندان کاخ سفید بر آن است که: جنگ کره برای بسیاری از امرای ارتش آمریکا یک تجربه محرومیت و خواری بود. ارتش آمریکا بوسیله یک ارتش آسیایی متوقف شده بود و آیزنهاور قول داد که در آینده از درگیری در جنگ غیرهسته ای در محیط آسیا اجتناب کند.
فهرست
فصل اول: ازارعاب تا ضد شورشگری، پاسخ کندی به جنگهای آزادیبخش ملی
فصل دوم: تجدید بنای پنتاگون، انقلاب مک نانارا
فصل سوم: مزدوران عالم، چهارمین رکن ارتش آمریکا
فصل چهارم: مهندسی نظامهای اجتماعی