دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

جنبش های دینی جدید ؛ چالش و واکنش

جنبش های دینی جدید
درحال حاضر موجود نمی باشد
جنبش های دینی جدید ؛ چالش و واکنش
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 186749 - 4/3
  • وزن: 0.30kg
0 ریال

جنبش های دینی جدید ؛ چالش و واکنش

نویسنده: برایان ویلسن , جمی کرسول
مترجم: موسی اکرمی
ناشر: نگاه معاصر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 222
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1393 - دوره چاپ: 1

 

مروری بر کتاب

 این کتاب، گزینش و گزارشی است که از ویرایش 13 مقاله به‌وسیله برایان ویلسن و جمی کرسول تهیه ‌شده است و با مقاله‌ای از آیلین بارکر با طرح تعداد و اهمیت جنبش‌های دینی جدید شروع می‌شود و با ارایه‌ فهرستی جامع از جنبش‌های دینی جدید در انتهای کتاب به پایان می‌رسد. مقدمه 25صفحه‌ای مترجم، ضمن طرح پرسش‌هایی بنیادین درباره دین و جنبش‌های دینی، زمینه‌ای مناسب را برای دسته‌بندی مطالعات بنیادین دین در دوره معاصر فراهم می‌کند.

به‌طوری‌که مترجم در این‌باره می‌گوید: «امیدوارم این کتاب پاره‌ای از مباحث مهم دین‌پژوهی را در اختیار فیلسوفان دین، جامعه‌شناسان دین، روانشناسان دین، روانکاوان، مورخان دین، جرم‌شناسان، الهیات‌پژوهان، سیاستمداران، دلبستگان به ادیان جدید، پدر و مادرانی که نگران گرویدن فرزندان خود به اینگونه جنبش‌هایند، دستگاه‌های قضایی و قانونگذار و... قرار دهد.»

اکرمی این‌بار نیز همچون آثار منتشرشده‌ قبلی‌اش، نسبت به گزینش و به‌کارگیری واژگان پارسی دقت به خرج داده است. به‌عنوان نمونه وی واژه‌ cult را با برگردان واژه پارسی آن، «کیش»، هم‌ارز قرار داده است و با استفاده از روش زنده‌یاد احمد بیرشک واژگان را گزینش کرده است. کوتاه‌بودن مقالات هر بخش و استفاده از واژگان فارسی کمابیش نزدیک به زبان عامیانه و همچنین وجود اطلاعات نسبتا متنوع که در هر بخش کتاب ارایه شده‌اند موجب شده است که هر صفحه از کتاب محتوایی غنی و متنوع در حوزه مطالعات دین ارایه دهد.

در صفحه 59 کتاب فهرستی از مفاهیم مرتبط با نگرش‌های شرقی و غربی ارایه شده است. این فهرست، به بیان نشانه‌ها و طرح یک بخش‌بندی ویژه از نگرش هر یک از دو اندیشه شرقی و غربی می‌پردازد و می‌تواند برای طیف گسترده‌ای از مخاطبان، جذاب و خواندنی باشد.

کتاب با نثری روان و یکنواخت و برای مرور جنبش‌های دینی معاصر در 13بخش تدوین شده است. این کتاب می‌تواند برای مخاطبان عام دین‌پژوهی و علاقه‌مندان به مطالعات دین بسیار مفید باشد و موجب می‌شود تا علاقه‌مندان با نویسندگان مقالات این کتاب آشنا شوند و زمینه آشنایی‌شان با مباحث متنوع درباره وضعیت نهاد دین در دوران معاصر فراهم‌ آید. موسی اکرمی، نویسنده و مترجم کتاب‌های متعددی در زمینه فلسفه است. به عنوان نمونه می‌توان به برگردان فارسی کتاب «لیبرالیسم سیاسی» اثر جان رالز و همچنین کتاب «درآمدی بر فلسفه کیهان‌شناسی» اشاره کرد. 

فهرست

روابط بین جنبش‌های دینی عصر جدید با شکوفایی اقتصادی
رسانه‌های همگانی
سلامت روانی
زنان
جادو
کیش‌ستیزی در ایالات‌متحده و انگلستان
نگاهی به وضعیت نهاد دین در کشور آلمان پس از وحدت این کشور
و...

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات