- موجودی: موجود
- مدل: 175345 - 22/2
- وزن: 0.30kg
جری جوان
نویسنده: جین وبستر
مترجم: سوسن اردکانی
ناشر: مهتاب
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 195
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1374 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : در حد نو
مروری بر کتاب
حیاط هتل « دولاک » با نیم دوجین میز وصندلی، یک طوطی سبز و قرمز که به میله ای زنجیر شده و یک تاکستان سایه دار کوچک با انبوه درختان مو برای نوشیدن قهوه صبحگاهی جای دلپذیری است ، ولی بعد از ظهرها اصلا به درد نمی خورد. چون خیلی آفتاب می گیرد.
حدود ساعت چهار بعدظهر یک روز گرم تابستانی در ماه ژوئیه « گوستاوو» با همان دستمال جدایی ناپذیر که از آرنجش آویزون بود و با راه رفتنش در هوا بال بال می زد، از دالان تاریک و خنک ساختمان سرکی به بیرون کشید و به چشم انداز سوزان میزها و صندلی ها نگاه زودگذری انداخت. معمولا امکان نداشت که «گوستاوو» خواب بعدظهر خود را صرفا برای تحویل یک نامه به صاحبش حرام کند، ولی این نامه بخصوص برای آن جوان آمریکایی فرستاده شده بود و همه سرپیشخدمت ها خوب می دانند که جوانان آمریکایی دیوانه وار بی طاقتند...
جری جوان آمریکایی است که دست بر قضا از یکی از روستاهای مرزی ایتالیا سر در می آورد و با دختری به نام کنستانتین آشنا شده و برای نزدیک شدن وارد یک بازی میشود ...
جین وبستر سبکی ساده و روان داشت و دیدگاههای اجتماعی و سیاسی خود را در نوشتههایش مطرح میکرد. از خصوصیات سبک وی این است که مخاطبانش در محدوده سنی خاصی قرار نمیگیرند. از این دیدگاه شیوه نگارش جین وبستر بسیار شبیه مارک توین است. یکی از دلایل این تأثیرپذیری خویشاوندی مادر جین با مارک توین و علاقهمندی و مطالعه زیاد آثار وی در نوجوانی است.
وی نه فقط در کتابهای بابا لنگدراز و دشمن عزیز بلکه در تمام داستانهای خود پیامهایی سرشار از عطوفت و انساندوستی به خواننده میدهد و پیامهای او چون سخنی است که از دل برآمده، به لطافت بر دل مینشیند. جری جوان خواننده را به یاد روزهای پرخاطره جوانی به سرزمین رویاهای خوش میبرد. با این حال این کتاب هم مثل سایر آثار جین وبستر هم از طنزی ظریف و دلنشین و هم از پیامهای پراحساس نویسنده غنا گرفته و مجال تاثیر بیشتری یافته است.