- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 134170 - 71/5
- وزن: 0.50kg
جای پای گردباد
نویسنده: گروه نویسندگان
ناشر: قدر ولایت
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 560
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1398 - دوره چاپ: 3
مروری بر کتاب
بررسی پدیده مذهب گریزی و اخلاق ستیزی در داستان نویسی معاصر ایران
در این کتاب ؛ آثار نویسندگانی چون جمالزاده، هدایت، محمد حجازی، مشفق کاشانی، محمد مسعود، علی دشتی، بزرگ علوی ، بهرام صادقی، صمد بهرنگی، هوشنگ گلشیری، جمال میرصادقی، علیاشرف درویشیان، ابراهیم گلستان ، رضا براهنی، سیمین دانشور، احمد محمود، امیرحسین چهلتن، منیرو روانیپور و .... به بررسی و نقد گذاشته شده است.
یکی از ابزارهایی که به وسیلة روشنفکران مرعوب فرهنگ غرب، علیه ارزشهای دین و اخلاق به کار گرفته شده، ادبیات داستانی است که در شکل پاورقیها، رمانها، نمایشنامهها، فیلمنامهها و... چون سیل در خرمن فکر و اندیشه و اخلاق این ملت به تخریب پایههای استقلال و عفت اجتماعی و تکامل انسانی و فرهنگی ملی اسلامی پرداخته، و بیش از همه جوانان را طعمة خود ساخت، اکنون برخی از نویسندگان به موضوعاتی روی آوردهاند که رهآورد نگرشهای بیمار و سطحی به روند تحولات غرب و ناآگاهی و غرضورزی نسبت به فرهنگ خودی است.
عشق و عاشقیهای مبتذل، تحریف واقعیتها در قالب مبارزه با خرافات، تهاجم به باورها و ارزشها به عنوان ارتجاع، و تقلیدهای کورکورانه از مکاتب غربی، دستمایة روشنفکران در پرداخت داستانهایشان بوده و هست. کتاب سهجلدی حاضر به بررسی مذهبگریزی و اخلاق ستیزی در ادبیات داستانی معاصر اختصاص یافته است.
در کتاب، نوشتههایی با هدف جست و جوی "مذهب گریزی و اخلاق ستیزی در ادبیات داستانی معاصر ایران "تدوین یافته و طی آن آرا و اندیشههای نویسندگانی چون رضا براهنی، غلامحسین ساعدی، احمد محمود، شهرنوش پارسی پور، امیرحسین چهل تن، منیرو روانیپور، محمود دولتآبادی و شهریار مندنیپور ارزیابی میشود .