- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 151272 - 201/3
- وزن: 1.00kg
ثواب الاعمال و عقاب الاعمال
نویسنده: شیخ صدوق ابن بابویه قمی
مترجم: صادق حسن زاده
ناشر: ارمغان طوبی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 750
اندازه کتاب: وزیری سلفون - سال انتشار: 1383 - دوره چاپ: 2
مروری بر کتاب
پاداش و کیفر اعمال و کردار
به همراه فهرست الفبایی آیات قرآنی و احادیث
كتاب ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، دائره المعارف بزرگی است كه در معارف اسلامی، اخلاقی و احكام حلال و حرام بحث كرده و هیچ فقیه، دانشمند و استاد اخلاقی از آن بینیاز نیست. كتاب حاضر حاوی مطالب مفید و مباحث ارزشمند از جمله روایات نفیس اهل بیت علیهمالسلام میباشد و در شهرت در حد كتب اربعه به حساب میآید و مؤلف این کتاب در اجازات روایی از مشایخ بزرگ شیعه میباشد و بسیاری از علما و مؤلفان از وی و کتابش روایت نقل كردهاند.
كتاب ثواب الاعمال شامل 778 حدیث كه در ضمن 391 عنوان و كتاب عقاب الاعمال نیز شامل 331 حدیث در ضمن 131 عنوان تنظیم شده است و شامل موضوعاتی مانند ثواب گفتن لا اله الا الله، رفتن به مسجد، تفكر، ثواب جهاد در راه خدا، زیارت پیامبر و ائمه، حفظ قرآن، توبه، عمل، علم، شادكردن دل برادر مؤمن و موضوعات دیگر میباشد و كتاب عقاب الاعمال شامل موضوعاتی مثل: مجازات كسی كه در انجام فرامین الهی سستی میكند و در قسم دروغ، زكات ندادن، اذیت مؤمن، قطع رحم، حاكم ستمگر، مجازات ترك امر به معروف و نهی از منكر است.
این کتاب، توسّط ابوجعفر محمّد بن علی بن حسین بن بابویه قمی معروف به شیخ صدوق به تألیف رسیده و با روایات فراوان از اهلبیت (علیهالسّلام) از معتبرترین اصول روایی شیعه به شمار میرود.شیخ صدوق در کتاب ثوابالاعمال روایات فراوانی را در بیان اعمال پسندیده و ناپسند، پاداش اعمال نیک و مجازات اعمال بد بیان کرده است. او همچنین روایاتی از ائمّه معصومین (علیهمالسّلام)، درباره اعمال خیری که خداوند وعده پاداش و اعمال شرّی که به آنها وعده عذاب و عقاب داده را آورده است. این کتاب مانند سایر کتابهای شیخ صدوق، پیوسته مورد توجّه علما، فقها و فضلای شیعه و مردم قرار گرفته.
کتاب ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، دایرهالمعارف بزرگیست که در معارف اسلامی، اخلاقی و احکام حلال و حرام بحث کرده و هیچ فقیه، دانشمند و استاد اخلاقی، از آن بینیاز نیست.
این کتاب، حاوی مطالب مفید و مباحث ارزشمند از جمله روایات نفیس اهلبیت (علیهمالسّلام) میباشد و در شهرت در حدّ کتب اربعه به حساب میآید و مؤلّف این کتاب در اجازات روایی از مشایخ بزرگ شیعه میباشد و بسیاری از علما و مؤلّفان از وی و کتابش روایت نقل کردهاند.