- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 170281 - 86/2
- وزن: 0.60kg
تفکر خلاق در گرافیک
نویسنده: نیما ورامینی
ناشر: میردشتی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 160
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1387 - دوره چاپ: 1
کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
مصور - رنگی - گلاسه
امروز به عنوان طراح و مدرس گرافیک در این اندیشهام که چگونه میتوان راهکارهایی عملی و تا حدودی قائده مند را به داشجویان و علاقهمندان هنر، خاصه گرافیک عرضه کرد، تا نگرشها و کارکردهای خلاقانهتری را در آثارشان جستجو کنیم. شنیدن عباراتی چون چه کنم؟ نمیدانم از کجا آغاز کنم؟ و چندان غریب به نظر نمیآیند.خصوصا آن زمان که سفارش، محدود به زمانی خاص و معیارهایی خاص میگردد. در اینجا آن فراغ بال نقاش یا موسیقیدان تا رسیدن به احساس و نگرش خلاق وجود ندارد و تنها سفارش دهنده، زمان و کاغذی سفید در مقابل ماست.
شکلگیری نظام علامتی در قالب حروف برای بیان اندیشه و مفاهیم ذهنی از گذشتههای دور صورت میگرفت. با استفاده از علائم نوشتاری، در صورت وجود فاصلهی زمانی و مکانی، دریافت معنا نیز سادهتر گردید. شکل تصویری حروف کمکم جای خود را به کدهای ثبتشده دادند تا معانی متعددتری به بیان نزدیک شود. نیاز به حضور تصویر در ترسیمات گرافیکی نوین در کنار حروف جهت هدایت بصری مخاطبان به اشکال متفاوت دیده میشود هرچند برخی آثار تنها با حجمی از نوشته شکل میگیرند. طراح آگاه با توجه به شناخت از حجم تصویری حاصل از نوشته و چگونگی تأثیر بصری دریافتشده از تجمع و تفرق حروف و تغییر جنسیت و ابعاد حروف، همچنین با تغییر در فاصلهی حروف در نسبتهای عمودی و افقی میتواند به خلق فضاهایی بدیع دست یابد.
مبحث خلاقیت اساسیترین توانایی مغز بشر است که به وی قدرت تجسم، پیشبینی، ایجاد ایدههای تازه را داده و انسان را از حیوان متمایز میسازد و در سه فصل به موضوعاتی چون خلاقیت در آدمها، ملزومات خلاق بودن، مسیر خلاقیت، عوامل موثر بر خلاقیت، به تصویر کشیدن ایده ها، رنگ، بافت، بعد، اندازه، حرکت، نوشتار در دو فصل پرداخته و در فصل سوم نیز به نگرش واقعگرا، نگرش نمادین، استعاره و اشتراکات در مجموعه تبلیغاتی اشاره کرده است.
تصاویر این کتاب قطعا شما را محصور خواهید کرد . در هر صفحه در کنار توضیحات نویسنده تصاویری زیبایی گنجانده شده که به درک بهتر مخاطب از جان مطلب کمک خواهد کرد .متون تا حد امکان کوتاه و رسا بوده و این موجز بودن متن کمک میکند تا درک مطلب از حوصله مخاطب خارج نشود و اشتیاقی در خواننده برای ادامه و اتمام کتاب ایجاد شود.