- موجودی: موجود
- مدل: 192822 - 59/2
- وزن: 0.40kg
تصویر یک ازدواج
نویسنده: پرل باک
مترجم: سهیلا حجازی
ناشر: هرم
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 240
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1371 - دوره چاپ: 1
کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
پنسیلوانیا در ماه ژوئن پر از مناظر زیباست. ویلیام بارتن جوان از زیر یک درخت کهن سال زبان گنجشک، اطراف را بررسی می کرد و نمی توانست تصمیم بگیرد که کدام منظره را نقاشی کند. دستانش را دور زانو حلقه کرد و روی چمن ها نشست. در سمت راستش، رودخانه دِلوِر جاری بود، جریانی ملایم و به رنگ نقره که از میان زمین های سرسبز می گذشت. در سمت چپش، دره ای قرار داشت که شهر کوچکی در آن پنهان بود و تنها مناره های کلیسا و بام های شیب دار منازل از میان شاخ وبرگ درختان به چشم می آمد.
زیر پایش مزرعه ای بود با گاوهایی که در چمنزار می چرخیدند، موج گندمزار، یک انبار غله قرمزرنگ و یک خانه روستایی قدیمی و سنگی. و در زمینهٔ قهوه ای و سرخ خاک، دهقانی زمین را برای کاشت شخم می زد. ویلیام به غنای اطرافش نگریست و از خود پرسید شاید این مناظر برای یک پردهٔ نقاشی بیش ازاندازه غنی، زیبا و پرشکوه است. آیا در این پرباری و سرشاری نوعی یکنواختی کسالت آور نیز وجود نداشت؟ آری، آن چشم انداز به یک موضوع باروح محتاج بود.
در پاسخ خواستهٔ خود ناگهان ظهور آن موضوع را مشاهده کرد. درِ خانه ای دهقانی گشوده شد و دختری با لباس آبی و پیش بندی سفید، چابک و سرزنده به میان آفتاب آمد که زنگی در دست داشت و با شدت آن را از این سو به آن سو حرکت می داد. صدای زنگ به وضوح تا بالای تپه رسید.
ویلیام از خود سوال کرد: « یعنی ظهر شده؟ »
ازآنجایی که همواره می گفت هنگام نقاشی نمی خواهد وقت را بداند، ساعتی به همراه نداشت، ولی فرارسیدن نیمروز نمایانگر این بود که تمام صبح را بدون اینکه کاری انجام داده باشد، گذرانده است....
ویلیام بارتن، نقاش جوان، سه پایۀ نقاشی خود را به امید یافتن چشم اندازی متفاوت از مناظر بکر و طبیعی به این سو و آن سو می برد. و سرانجام تصویری را بر بوم نقاشی اش خلق می کند که به نمایی ماندگار از زندگی اش مبدل می گردد. در توالی نسل هایی که در «تصویر یک ازدواج» زاده می شوند و نقش می آفرینند، داستان هایی لطیف و دلنشین خلق می شود و شکوه بی نظیر شور عشق و زندگی، قلب آدمی را تسخیر می کند....
«پرل باک» نویسنده و بیوگرافی نویس بزرگ آمریکایی در ۲۶ ژوئن ۱۸۹۲ در یکی از شهرهای غربی ایالت ویرجینیا متولد گردید. خانواده او از مبلغین مذهبی بودند که برای تبلیغ به کشور چین سفر کردند. او از سه ماهگی تا ۴۱ سالگی در چین زندگی کرد و زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم آموخت. مادرش زنی ادیب بود و نخستین آموزگار او به شمار میرفت. او در هفده سالگی، دو سال در مدرسه آمریکایی پاریس تحصیل کرد و مجددا به چین بازگشت و با یکی از همکاران خود ازدواج نمود. در سالهای بعدی او مکررا به کشورهای دیگر مسافرت کرد.
پرل باک تا سال ۱۹۳۴در چین زندگی کرد و کتاب هایی نوشت که جایزه ی نوبل ادبیات را در سال ۱۹۳۸ از آن او ساخت. پرل باک در حدود شصت کتاب نوشته است که بیشتر آنها رمان است.