- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 120731 - 52/5
- وزن: 0.48kg
- UPC: 80
تشکیلات فراماسونری در ایران
نویسنده: حسین میر
ناشر: علمی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 380
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1370 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
مصور - با اسامی و استاد منتشر نشده
پدیده فراماسونری مدتهاست که با ذهن شرقیان آشنا است و علیرغم خواست بنیانگذارانش روز به روز بیشتر افشاء می گردد ، به خصوص در سالیان اخیر که کتابهای متعددی راجع به فراماسونری تحریر شده است و در هر صورت واژه های فران ماسونی ـ فری میشن ـ فرامیسن ـ فارمیشن یا فراموشخانه و ...
فراماسونری از جمله تشکل های سیاسی است که درباره تاریخچه آن نظرات ضد و نقیض بسیاری وجود دارد . هم اعضای فراماسونری ، هم موافقان و مخالفان و هم کسانی که نگاه نقادانه به آن داشته اند در نظریات خود راه افراط و تفریط را پیموده اند. طرفداران فراماسونری قدمت این تشکیلات را گاه به ابتدای خلقت می رسانند .
در ایران ادیب الممالک فراهانی قصیده ای سروده است که طی آن زندگی انسان ها را از ابتدای خلقت تا آن زمان در قالب فراماسونری شرح می دهد . البته این دیدگاه افراطی توسط نویسندگان فراماسونری نیز به نقد کشیده شده است . برخی از این اندیشمندان معتقدند که هواداران فراماسونری در ذکر این تاریخچه دچار اغراق و افراط شده اند .
از حدود 200 سال پیش به این سو در کتابهای تاریخی ایرانیان وارد شده است . از آنجا که به زعم طرفداران این جریان ، اندیشه اصلاحی و تلاش برای نوسازی و گسترش مبانی آزادی و برادری یکی از جنبه های مترقیانه انجمن فراماسونی بوده است و همین تبلیغ و شعار فریبنده باعث جذب خیلی از روشنفکران و اصلاح طلبان تاریخ معاصر ایران شده است ، لذا پرداختن به پیوندهای بین تکاپوهای فراماسونی و پویشهای اندیشمندان اصلاح گرای دو سده اخیر ضرورت می یابد .