- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 175490 - 86/8
- وزن: 0.30kg
تدریس مهارت های زبان به کودکان و نوجوانان
نویسنده: جان. ن. منجیری , نانسی. ک. استلی , جیمزا ویلهاید
مترجم: محمد محمد زاده
ناشر: حوا
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 236
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1387 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
قرن 21 را می توان قرن سلطه ی زبان انگلیسی بر جوامع بشری در سراسر دنیا دانست. امروزه بیش از چهارصد میلیون متکلم به زبان انگلیسی صحبت می کنند و این نشان دهنده ی میزان نفوذ این زبان بر زندگی انسانهاست.دنیا با سرعت زیادی رو به پیشرفت است به گونه ای که دیگر هیچ سنی برای یادگیری زبان زود نیست و تا حد ممکن آموزش زبان انگلیسی به کودکان را باید از همان سنین پایین آغاز کرد چرا که کودکان از همان سن کم در معرض جملات انگلیسی قرار می گیرند; مثل بازی های کامپیوتری، انیمیشن های انگلیسی زبان و...بنابراین ضرورت دانستن زبان را به وفور در خود احساس می کنند.
طبق تحقیقات اخیر کودکانی که زبان دوم آموخته اند،خلاق ترند و مهارت بیشتری در حل مسائل دارند.این کودکان توانایی ارتباط برقرار کردن با انسان های بیشتری را دارند، با فرهنگ های بیشتری آشنا می شوند و بیشتر یاد می گیرند. کودکان از یادگیری لذت می برند. برای آن ها اهمیت ندارد که یک فعالیت به تقویت توانایی های شناختی آن ها منجر می گردد یا مهارت های حرکتی آن ها را بهبود می بخشد. تنها کافیست برای کودکان اوقات خوشی فراهم گردد.
البته نکته ای که بایستی مدنظر قرار داد شیوه تدریس زبان انگلیسی بسته به دوره ی سنی هر فرد بسیار متفاوت خواهد بود و با کم شدن سن فرد تدریس زبان انگلیسی به مراتب سخت تر خواهد شد و نیازمند اساتیدی مجرب در زمینه کار با کودکان خواهد بود که شناختی جامع و مبسوط از رفتارها و نیازهای کودک دارند. شکی نیست که ذهن یک کودک بسیار آماده تر از افراد بلوغ یافته برای یادگیری مطالب مختلف علی الخصوص یک زبان جدید می باشد، ولی بزرگترین مزیت یادگیری زبان انگلیسی در سنین ابتدایی لهجه ی فرد می باشد که بسیار مطلوب تر خواهد بود. در مطالعات دیگری که توسط یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه واشنگتن انجام شده، نشان داده است که افرادی که در سنین کودکی یادگیری زبان دوم را آغاز کرده اند احتمال این که لهجه ای همانند یک غیر انگلیسی زبان داشته باشند بسیار کمتر از افرادی است که در سنین بزرگسالی شروع به این امر نموده اند.
مهارتهای زبانی عنوانی است که به مهارتهای ارتباطگیری مانند: گوش دادن، سخن گفتن، خواندن و نوشتن داده شده است. هریک از این عوامل «ارسالی» یا «دریافتی» هستند. برای هر ارتباط موفقیتآمیزی، حداقل دو عامل ارسالی و دریافتی لازم است. بیشتر برنامههای درسی مدارس مهارتهای زبان را به حوزههای جدا از هم تقسیم میکنند، در حالی که این روش، امروزه مورد تایید صاحبنظران است.
این تحقیقات بیان می دارند که افزایش سن افراد سبب دشوار تر شدن تغییر عادت های زبانی به لهجه ی زبان دوم می گردد. بنابراین اولین دلیلی که ما را ترغیب می سازد تا کودکانمان را از سنین ابتدایی با زبان انگلیسی آشنا سازیم امتیاز بزرگ صحبت کردن همانند یک انگلیسی زبان می باشد.
فهرست
تاکید بر مهارتهای زبان
تدریس در کلاسهای درس
تدریس در دوره ابتدایی
تدریس در دوره راهنمایی
و...