- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 169494 - 93/4
- وزن: 0.30kg
تحقیقات پوآرو
نویسنده: آگاتا کریستی
مترجم: حمیدرضا بلندسران
ناشر: هرمس
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 237
اندازه کتاب: پالتوئی - سال انتشار: 1392 - دوره چاپ: 2
مروری بر کتاب
بدون شک شما هم درد سوزناک و تکان دهنده تجدید یک تجربه قدیمیی احیای اساسی کهنه را چشیده اید.
قبلا هم اینکارو کرده ام.
چرا این لغات تا این حد انسان را تکان می دهند؟
درحالی که از پنجره قطار به چشم انداز وسیع اکس نگاه می کردم این سئوال ذهنم را مشغول کرده بود.
پوآرو بلژیکی است و قبلاً عضو نیروی پلیس بلژیک بوده اما داستانهای او وقتی آغاز میشود که به انگلستان آمده و کارآگاه خصوصی گشته است.
اولین داستانی که او در آن شرکت داشته «ماجرای اسرارآمیز در استایلز» است و آخرین آنها «پرده» است که در آن پوآرو میمیرد و به نوعی خود را میکشد.از خصوصیات اخلاقی پوآرو، میتوان به مرتب و منظم بودن بیش از حد او، و نیز به علاقهمندی زیاد او به غذا و غذا خوردن اشاره کرد.
آگاتا مری کلاریسا، لیدی ملووان ؛ مشهور به آگاتا کریستی نویسنده انگلیسی داستانهای جنایی و ادبیات کارآگاهی بود. او با نام مستعار ماری وستماکوت داستانهای عاشقانه و رومانتیک نیز نوشتهاست، ولی شهرت اصلی او بخاطر ۶۶ رمان جنایی اوست.
داستانهای آگاتا کریستی، بخصوص آن دسته که در باره ماجراهای کارآگاه هرکول پوآرو و یا خانم مارپل هستند، نه تنها لقب «ملکه جنایت» را برای او به ارمغان آوردند بلکه وی را بهعنوان یکی از مهمترین و مبتکرترین نویسندگانی که در راه توسعه و تکامل داستانهای جنایی کوشیدهاند نیز معرفی و مطرح نمودند.
... قصه پلیسی فقط جورچین نیست. وسیله سرگرمی محض نیست. برعکس با تحلیل ساختار این قصهها و مبانی معرفتشناسی آنها میتوان به حقایق تازهای دست یافت. پارادایم حاکم بر این قصهها، پارادایم علمی است. ساختار این قصهها گرتهبرداری دقیق از روی ساختار زندگی اجتماعی بشر در نیمه اول قرن بیستم، و مبانی معرفت شناسی آنها تصویر روشن رویکرد معرفت شناختی بشر در ایام پس از انقلاب های علمی است.
نظم آهنین طرح قصه ها و روابط پیچیده و تودرتویی که در آنها بین عناصر مختلف وجود دارد، عیناً متأثر از ساختار زندگی اجتماعی است. ویژگیهایی مثل محافظه کاری و ثنویت اخلاقی که بعضی خوانندگان امروزی کریستی نمی پسندند، جزو مزایای کار او محسوب میشود. محافظه کاری کریستی ریشه در ساختار زندگی اجتماعی در اروپای نیمه اول قرن بیستم دارد. ثنویت اخلاقی او متأثر از رویکرد معرفتشناختی بشر در چند قرن اخیر است.