دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

تاریخچه ، نقد و بررسی وهابی ها ؛ گالینگور

تاریخچه ، نقد و بررسی وهابی ها
درحال حاضر موجود نمی باشد
تاریخچه ، نقد و بررسی وهابی ها ؛ گالینگور
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 180016 - 89/6
  • وزن: 1.00kg
0 ریال

تاریخچه ، نقد و بررسی وهابی ها

نویسنده: سیدابراهیم سید علوی
ناشر: امیر کبیر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 536
اندازه کتاب: وزیری گالینگور - سال انتشار: 1365 - دوره چاپ: 2 

 

مروری بر کتاب

تاریخچه و نقد و بررسی عقائد و اعمال وهابی ها

با بعثت پیامبر اکرم(ص) بیشتر مردم عربستان اسلام را پذیرفتند و اسلام در سراسر عربستان گسترش یافت. نجد سرزمین وسیعی است واقع در عربستان سرزمین مسیلمه ی کذاب و موطن اصلی وهابیان است.

پیامبر اعظم(ص) در حدیثی خطاب به سوی نجد چنین می فرمایند: «اَلفِتنَهُ ها هُنا مِن حَیثُ یَطلَعُ قَرنُ الشیطانِ اَو قالَ قَرنُ الشمسِ؛ فتنه در این جا، از همان سویی که شاخ شیطان برمی آید(خورشید طلوع می کند) رخ خواهد داد.» با توجه به تأکید پیامبر(ص) در این روایت، به ایجاد فتنه در نجد، باید دقت بیشتری را به رویدادهایی که از این شهر متوجه اسلام می شود کرد.

چون اگر این فتنه تنها مربوط به زمان مسیلمه کذاب بود، پیامبر اکرم(ص) بیان می فرمودند. اما از آن جایی که پیامبر اکرم(ص) هیچ گاه حاضر نشدند در حق مردم نجد دعا بفرمایند مشخص می شود که تنها فتنه ی مسیلمه ی کذاب مورد نظر پیامبر اکرم(ص) نبوده است.

محمد بن عبدالوهاب در سال 1111 هجری قمری در یکی از روستاهای نجد به دنیا آمد و بر اثر مطالعه ی کتاب های اخبار مدعیان نبوت چون مسیلمه ی کذاب و اسود عنسی و کتاب های ابن تیمیه افکار و نظرات او در محمد بن عبدالوهاب تأثیر بسیاری گذاشته و راه و روش خود را بر مبنای افکار ابن تیمیه قرار داد و استغاثه و توسل به پیامبر اکرم(ص) را انکار کرد.

استادانش که آثار گمراهی را در او می دیدند مردم را از او بر حذر می داشتند و نسبت به آینده ی او بیمناک بودند. او سرانجام پس از چهارسال زندگی در بصره ، به حریمله رفت و بعد از مرگ پدرش آشکارا به انکار و مخالفت با عقاید مردم پرداخت....

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات