- موجودی: موجود
- مدل: 197831 - 207/3
- وزن: 9.00kg
تاریخ نقد جدید
نویسنده: رنه ولک
مترجم: سعید ارباب شیرانی
ناشر: نیلوفر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 5010
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1385 ~ 1377 - دوره چاپ: 1
کیفیت : نو ؛ روکش سه جلد از کتاب ها خاک گرفتگی مختصری دارد
مروری بر کتاب
تاریخ نقد در ایالات متحده امریکا از آغاز قرن بیستم تا سال ۱۹۵۰
دانش، روش، استقلال رأی و بهره مندی از منظری بین المللی همۀ اینها دست به دست هم داده اند تا کتابی فراهم آورند که دهها سال در این موضوع یا آثار هر یک از افرادی که در آن مورد بحث قرار گرفته اند مرجعی معیار خواهد بود.
مارک شورر
کتاب تاریخ نقد جدید که یک بار هم جایزه بهترین کتاب دربخش ترجمه نقد ادبی را به خود اختصاص داده بود ، یکی از مهمترین منابع درتحلیل رخدادهای نقد ادبی دراروپاو آمریکااست که انتشار آن در غرب تحسین شاخص ترین نظریه پردازان غربی را به دنبال داشت.
رنه ولک معتقد است تاریخ نقد از یک منظر مهم با تاریخ سیاسی، اجتماعی یا اقتصادی تفاوتهای عمیق دارد: متونی که تاریخ نقد بر آنها مبتنی است پیش روی ماست و میتوانیم آن را بخوانیم، تفسیر کنیم، تعبیر کنیم، دربارهاش به مباحثه بپردازیم، و آن را به محک نقد بزنیم، چنانکه گویی دیروز نوشته شده است.
بدین سبب تاریخ نقد به مفهومی که مثلا تاریخ جنگها را مینویسیم، تاریخ نیست. تاریخ نقد نمیتواند صرفا بحثی دربارهی متون بیزمان باشد و نباید به شاخهای از تاریخ عمومی یا فرهنگی تقلیل یابد. راهی باید یافت تا بتوان به تاریخ درونی نقد اندیشید. فکر نگارش تاریخ کاملاً بیطرف و صرفاً توصیفی، خیال واهی است. هیچ تاریخی بدون جهت مشخص و احساس نسبت به آینده، معیار، و بنابراین بصیرت دربارهی گذشته نمیتواند وجود داشته باشد.
«برای نوشتن تاریخ نقد جدید اروپایی کسی را به صلاحیت آقای ولک سراغ ندارم… در اهمیّت این کتاب نمی توان تردید کرد. مجموعۀ اسباب انتقادی و علمی که در آن به کار گرفته شده اعجاب آور است. تاریخ نقدی مانند آن وجود ندارد؛ هیچ اثر دیگری حاوی دامنه و موضوعیت و ربط آن با مسائل عصر ما نیست.»
دیوید دیچز- منتقد بزرگ انگلیسی و مؤلف کتاب شیوه های نقد ادبی
«دانش، روش، استقلال رأی و بهره مندی از «منظری بین المللی» همۀ اینها دست به دست هم داده اند تا کتابی فراهم آورند که دهها سال در این موضوع یا آثار هر یک از افرادی که در آن مورد بحث قرار گرفته اند مرجعی معیار خواهد بود.»
مارک شورر - منتقد معروف امریکایی