- موجودی: موجود
- مدل: 201501 - 54/4
- وزن: 1.00kg
تاریخ فلسفه ی راتلج
نویسنده: کریستوفر چارلز ویستن تیلور
مترجم: حسن مرتضوی
ناشر: چشمه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 777
اندازه کتاب: رقعی سلفون - سال انتشار: 1390 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
از آغاز تا افلاطون
کتاب "تاریخ فلسفه ی راتلج" از " کریستوفر چارلز ویستن تیلور" یک بررسی دقیق از تاریخ فلسفه غرب را از آغاز آن در قرن ششم قبل از میلاد تا به امروز ارائه می دهد. این کتاب در مورد همه تحولات مهم فلسفی عمیق می شود و همه کسانی که به عنوان فیلسوفان بزرگ شناخته شده اند و بسیاری از چهره های کمتر شناخته شده ی فلسفه از گذشته تا حال حاضر را پوشش می دهد.
جلد اول "تاریخ فلسفه ی راتلج" یکی از برجسته ترین دوره های تفکر بشر را شامل می شود ؛ دوره ای که فلسفه از حدس و گمان های شبه اساطیری به وضعیتی رسید که در آن بسیاری از اساسی ترین سوالات درباره جهان ، ذهن و رفتار انسان با جدیت دنبال می شد و برخی از ماندگارترین شاهکارهای اندیشه غربی نوشته شده بود.
تاریخ فلسفه ی راتلج رویکردهای اساسی و متفکران فلسفه یونان را به ترتیب زمانی ارائه می دهد. هر بخش از کتاب توسط یک فرد شناخته شده نوشته شده که در زمینه مورد نظر متخصص است و به آثار با کیفیتی که در چند دهه اخیر در زمینه ی فلسفه افلاطونی و قبل از افلاطونی نوشته شده، تسلط دارد.
تاریخ فلسفه راتلج تاریخ فلسفه را از پیش از سقراط تا قرن بیستم شامل میشود. مقالات کتاب برای مخاطبان غیرحرفهای فلسفه هم کاربرد دارد و به دادههای پایهای و مقدماتی فلسفی آنها اضافه خواهد کرد. این کتاب برای دانشجویان رشته فلسفه نیز در حکم تکمیلکننده دروس قبلی آنهاست. جی. اچ. آر. پارکینسون و استوارت شنکر، سرویراستاران ثابت این مجموعه بودهاند. به علاوه، هر جلد از این مجموعه ویراستار ویژهای داشته است که متخصص دوره تاریخی مورد نظر آن جلد بوده است. در هر جلد از این مجموعه سرفصلها بر اساس فیلسوفان تأثیرگذار یا جریانهای غالب تقسیمبندی شدهاند. ویراستاران این کتاب، به غیر از تفکر فیلسوفان، زمینههای تاریخی اندیشههای آنها را هم در نظر داشتهاند.
نحوه ی نگارش همه ی نویسندگان این کتاب به نحوی است که کلیت متن آسان و روان باشد و بدون از دست دادن دقت علمی ، نیاز های یک فرد غیر متخصص را برآورده کند. مباحث تحت پوشش ، از تفکر سوداگرانه اولیه یونان و موقعیت فرهنگی و اجتماعی آن شروع می شود و با سوفیست ها و سقراط ادامه می یابد و در سه فصل به سهم ماندگار افلاطون در همه زمینه های اصلی فلسفه پرداخته می شود.