- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 177368 - 81/5
- وزن: 0.50kg
تاریخ تمدن
نویسنده: ویل دورانت
مترجم: احمد آرام
ناشر: سینا
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 270
اندازه کتاب: رقعی گالینگور - سال انتشار: 1331 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : در حد نو _ نو ؛ کتاب با گالینگور صحافی مجدد شده
مروری بر کتاب
مقدمه ای بر آغاز تمدن
دورانت میخواست نگارش آن را تا تاریخ معاصر غرب (تا سال ۱۹۳۳) ادامه دهند اما با مرگ هر دو، مجموعه تاریخ تمدن فقط تا جلد ۱۱ که اختصاص به دوران ناپلئون دارد پیش رفت. وی در این کتاب توانسته با استفاده از آثار مورخان دیگر - از هرودوت تا آرنولد توینبی- که از ابتدای تاریخ مکتوب بشر تا کنون زیستهاند، مکتب نوینی از تاریخنگاری را بوجود آورد.او برای نوشتن هر فصل از کتاب به گوشهای از دنیا سفر میکرد؛ از مصر و ایران تا سیبری و ژاپن. مقصد او برای نوشتن جلد اول کتاب تاریخ تمدن «مشرق زمین، گهواره تمدن» بود.
دوران پیشاتاریخ، پیشازتاریخ یا ما قبل تاریخ به محدودهٔ زمانی پیش از ثبت و ضبط تاریخ یا اختراع سامانهٔ نوشتاری گفته میشود. پیشاتاریخ به دورهای از زندگی انسان، پیش از اختراع خط اشاره دارد که انسان در آن دوره هنوز به ثبت و گزارش زندگی و دستاوردهای خود توانا نشده بود و تجربهها و دستاوردهای انسان به سرعت از بین میرفت. این دوره با پیدایش خط و سامانهٔ نوشتاری، به پایان میرسد و دورهٔ تاریخی آغاز میشود.
ماقبل تاریخ بشر دوره بین استفاده از اولین ابزار سنگی در حدود ۳٫۳ میلیون سال پیش توسط انسانتباران و اختراع سامانهٔ نوشتن است. نخستین سامانههای نوشتن پیش از حدود ۵٬۳۰۰ سال پیش اختراع شد، اما هزاران سال طول کشید تا نوشتار بهطور گسترده استفاده شود و تا قرن نوزدهم یا حتی تا امروز در بعضی از فرهنگهای انسانی مورد استفاده قرار نگرفتهاست؛ بنابراین، پایان تاریخِ ماقبلِ تاریخ در مکانهای مختلف به وقوع میپیوندد، و این اصطلاح کمتر در بحث در مورد جوامع به کار میرود که پیش از تاریخ به تازگی به پایان رسیدهاست.
فهرست
عوامل کلی تمدن
عوامل سیاسی تمدن
عوامل اخلاقی تمدن
عوامل عقلی و روحی تمدن
ماقبل تاریخ و آغاز مدنیت