دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

بیماریهای پا

بیماریهای پا

نویسنده: جولیوس فاست
مترجم: نصرت الله رییسی
ناشر: کلبه کتاب
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 145
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1363 - دوره چاپ : 1

کیفیت : درحد نو

 

مروری بر کتاب

مصور - شما و پاهایتان

پای شما قلب دوم شماست. پس بیشتر به سلامتی آنها اهمیت دهید و با مشاهده هر نوع مشکلی، به فکر درمان و رفع آن باشید . پادرد، هر گونه درد یا ناراحتی در پا، از مفصل ران تا پاشنه را شامل می‌شود. شکایت از درد پا معمولاً پدیده‌ای شایع است. پاها از مفاصل، عضلات، تاندون‌ها، رباط‌ها، اعصاب و عروق خونی تشکیل شده‌اند و همه‌ی این‌ها می‌توانند تحت تأثیر جراحت، التهاب و یا مشکلاتی دیگر قرار بگیرند و باعث علت درد کشاله ران و یا بروز پا درد  شوند.

درد پا می‌تواند موقتی یا دائمی باشد و ممکن است تمامی پا یا فقط ناحیه‌ی خاصی از آن را تحت تأثیر قرار دهد. در برخی از موارد، درد پا ممکن است از عضو دیگری از بدن، مانند کمر، نشأت بگیرد. این نوع درد پا را تیر کشیدن پا نیز می‌گویند.

در صورتیکه مشکل درد پا به گرفتگی عضلات و یا آسیب‌هایی جزئی بازگردد، شما معمولاً قادر خواهید بود در منزل این مشکل را برطرف کنید. در صورتی که درد پای شما ناشی از گرفتگی عضلات، خستگی و یا استفاده‌ی بیش از حد باشد، انجام درمان‌های خانگی زیر را امتحان کنید:

پای خود را در موقعیت استراحت قرار دهید و با استفاده از بالش‌هایی آن‌ها را بالاتر آورید.
تا زمان بهبودی پاها، از مسکن‌هایی که بدون نسخه امکان تهیه‌ی آن‌ها وجود دارد ماندد آسپرین یا ایبوپروفن، استفاده کنید تا درد و ناراحتی خود را تسکین دهید.
جوراب‌های فشرده‌سازی بپوشید و با استفاده از جورابی ساق بلند آن را پوشش دهید.
مقداری یخ را، حداقل چهار مرتبه در روز، برروی ناحیه‌ی دردناک پا قرار دهید.
از حمامی گرم و حرکاتی کششی استفاده کنید.
در صورتی که درمان‌های خودمراقبتی در طول چند روز نخست جوابگو نباشد، با یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی دیدار کنید. پزشک راهکارهایی را برای بهبود درد پای شما ارائه خواهد کرد که در ادامه بیان می‌شوند.

ورم پا

این مشکل معمولا در اثر ایستادن و یا مسافرت طولانی مدت اتفاق می افتد. اگر باردار باشید، حتما متوجه ورم پاهایتان شده اید.اگر پاهایتان برای مدت زمان طولانی متورم باشد، می تواند در اثر گردش خون ضعیف، مشکلات سیستم لنفاوی و یا وجود یک لخته خون باشد.اختلالات کلیوی و یا کم کاری تیروئید نیز از علل ورم پا می باشند.اگر ورم پای شما دائمی است، هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کنید.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات