- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 146984 - 64/6
- وزن: 0.30kg
بی عشق ، ما سنگ ، ما هیچ
نویسنده: بهمن رافعی
ناشر: گفتمان خلاق
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 156
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1378 - دوره چاپ : 1
کمیاب - کیفیت : در حد نو _ نو
مروری بر کتاب
دفتر شعر
در این دفتر، اشعاری موزون و آهنگین در قالب غزل و شعر نیمایی گردآمده است. در این اشعار، مضامینی چون :مبارزه علیه نفاق و تزویر، زورگویی و ویرانگری به چشم میخورد .
استاد بهمن رافعی بروجنی، فرزند عبداللَّه، شاعر، نویسنده و ادیب معاصر در سال ۱۳۱۵شمسی در بروجن متولّد شد.
نیای مادری او ذوالفقار رفیعیان مردی ادیب، شاعر، خوشنویس دارای صدایی خوش بود. پدرش نیز باسواد و خوش خط بود و به کشاورزی و پیله وری و بُنَکداری امرار معاش میکرد. وی پس ازگرفتن دیپلم ادبی به دانشگاه اصفهان رفته و از آنجا لیسانس ادبیات گرفت.از سال ۱۳۳۵ تا ۱۳۳۴ در دبیرستانهای بروجن تدریس کرد و پس از آن در دبیرستانهای اصفهان به تدریس ادامه داد.
پس از بازنشستگی، به تدریس فیلمنامه نویسی در انجمن سینمای جوان و داستان نویسی در حوزههای هنری و شعر در انجمن ادبی جوان آموزش و پرورش پرداخت و در انتشار مجلّه ادبی جوانه» (از انتشارات انجمن ادبی جوان) نقش بسیار مهمّی داشت. وی در سالهای اخیر در شهر دولت آباد برخوار اصفهان سکونت داشت. از نوجوانی قریحه و طبع شعر داشت و به پیشنهاد یکی از شاعران بروجن، مرحوم اشراقی «جاوید» تخلّص میکرد. امّا کمی بعد از استفاده از آن در اشعار خود صرف نظر کرد.همچنین در این ایام به نوشتن داستان میپرداخت و آثار او در مجلات چاپ میشد. در سال ۱۳۴۳شمسی اولین مجموعه داستان او با نام «انتظار» به چاپ رسید.
استاد رافعی در تشویق شاعران و قصه نویسان و راهنمایی و اصلاح آثار آنان تلاش داشت و در مسابقات و جشنوارههای مختلف آثار ادبی را داوری کرد. شعر او از همان آغاز برخلاف اشعار اغلب سرودههای شاعران اصفهان، دارای مضامین نو و فضاهای تازه بوده و به عقیده خودش مرهون کنارهگیری از انجمنهای ادبی و تلاش و مطالعه مستمر و خودجوش او بوده است.
تدبیری، ای پرنده دمساز باقفس
تا چند هم تکلم و همراز با قفس
دیگر مخوان سرود که کاری نمیکند
موج حریر پرده آواز با قفس
یک آسمان ترانه سرودی، اثر نداشت
یک طرح چارهساز درانداز با قفس ...