- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 116521 - 69/6
- وزن: 0.70kg
بهشت مغولی
نويسنده: محمدحسن شهسوارى
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 420
اندازه كتاب: رقعی - سال انتشار: 1394 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : افست
مروری بر کتاب
جلد اول ( جلد دوم چاپ نشد )
تمام ماجراهاي اين کتاب در چهار روز ميگذرد اما نويسنده در بازگشت به گذشته ي تک تک اين سه نفر که شخصيت هاي اصلي هستند، تاريخ سي ساله ي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس را مرور ميکند و بيشتر ماجراها در بستر وقايع تاريخي روي مي دهد.
حضور همه مردم در جنگ. در هیچ شهر یا هیچ منطقهای، زن و مرد و بچه در طولانیمدت در جنگ شرکت نداشتهاند. ممکن است در شهر کوچکی، نبرد کوچکی بوده و اتفاقهایی هم افتاده باشد، اما نهایت یکی دو روز بوده. نه سی و هفت روز جنگ تمام عیار! حتی در آبادان هم دشمن تا کوی ذوالفقاری میآید، ولی هیچ وقت وارد شهر نمیشود. بنابراین فقط در خرمشهر این اتفاق افتاده که همه شهر در برابر دشمن قرار بگیرد.
در جنگ، چون آدمها در آستانه مرگ قرار میگیرند، «آنچنان، آنچنانتر» میشود. همه چیز آنچنانیتر است؛ عشقها، کینهها، فداکاریها و... قطعا برای من، آدمها مهمتر بودند؛ ایرانیهایی که در یک مقطع زمانی در بخشی از کشور قرار داشتند و اتفاقی برای آنها افتاده است. این کتاب، رمان تاریخی نیست. تاریخ هم نیست. در مورد یک واقعه هم نیست. در مورد آدمهایی در دل یک واقعه است. از یک جهت حرف شما کاملا درست است. محور رمان، سقوط خرمشهر یا جنگ ایران و عراق نیست. محور آدمهایی هستند که در آن بستر قرار گرفتهاند. بنابراین قطعا آدمها برای من مهمتر هستند.