دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

بهتر نیست به جای دعوا با هم صحبت کنیم…

بهتر نیست به جای دعوا با هم صحبت کنیم…

نویسنده: ژاک سالومه
مترجم: نسرین گلدار
ناشر: ذهن آویز
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 85
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1387 - دوره چاپ: 2

 

مروری بر کتاب

مصور

در این کتاب، یکی از مهم‌ترین علل دعوا در میان زن و شوهرها یعنی کنار گذاشتن تعامل‌های کلامی، گفت‌وگوهای صریح و روشن و گوش کردن به حرف‌های طرف مقابل با زبانی ساده توضیح داده شده و سعی گردیده، راه‌کارهایی عملی برای رفع آن‌ها مطرح گردد.

خشونت آفت و بلای جهانی است که آشکار و پنهان در تمام لایه‌ها و طبقات اجتماع، خانواده، مدرسه، خیابان، محل کار وجود دارد. در بعضی از کشورها، خشونت به طرز وحشتناکی رایج و فراگیر است. خشونت می‌تواند علنی، فردی، گروهی، سازماندهی شده و یا مخفیانه، زیرزمینی، عمدی و ناگهانی باشد.

در هر صورت، خشونت برهم‌زننده تعادل و مخلّ امنیت و سلامت روحی و روانی فرزندان کنونی و کودکان سابق ـکه اکنون به بزرگسالی رسیده‌اندــ می‌باشد. هم‌اکنون، خشونت در زمره عوامل اصلی مرگ ومیر افراد ۱۵ الی ۴۴ ساله در دنیا محسوب می‌گردد. در حال حاضر، با توجه به انتقال سریع اخبار و اطلاعات به نظر می‌رسد که خشونت بیش از هر زمان گریبانگیر جوامع بشری شده است تا حدی که عده‌ای آن را اجتناب‌ناپذیر و جزء لاینفک زندگی بشری قلمداد می‌کنند.

در طول قرن‌ها و سال‌های متمادی، پاسخ افراد به خشونت چندان تغییری نکرده است (چشم در مقابل چشم، دندان در برابر دندان، قانون زور) و قوانین اجتماع به مجازات کردن متجاوز، محدود کردن تعرضات و اقداماتی کمابیش جدی برای پیشگیری خلاصه شده است. و ما اکنون عواقب این روش‌ها را می‌بینیم و بیهوده به دنبال علل آن می‌گردیم و با نگاه خود به تحلیل شرایط دلخواه و مطلوب می‌پردازیم.

اما به نظر می‌آید هنوز خلأیی بزرگ در شناخت و درک علت اصلی خشونت و سرچشمه آن وجود دارد. ما به خوبی احساس می‌کنیم که خشونت‌های موجود می‌توانند از آموزش، تربیت، ایدئولوژی، باورهای اعتقادی و فرهنگی سرچشمه گرفته باشند. عکس‌العمل ما در برابر خشونت بسیار جدی است زیرا هر یک از ما، حتی کسی که زیر چتر عدم خشونت پناه گرفته، می‌تواند در معرض تهدید و خطر خشونت دیگران قرار بگیرد.

نویسنده ی کتاب حاضر علاوه بر توصیف چهره های مختلف خشونت در خانواده، به ریشه یابی و ارائه ی بهترین راهکارها می پردازد. او صحبت و گفتگو را به عنوان عاملی موثر در شفاف سازی مسائل و مشکلات خانوادگی و رفع تنش، خشم و کینه ی حاصل از آن ها معرفی می کند. عاملی جادویی که امروزه جای خود را به لجبازی، دعوا و کتک کاری داده و خانواده ها را به میدان جنگی بزرگ تبدیل کرده است....

در این کتاب، قصد دارم چهره‌های مختلف خشونت در خانواده (بین زن و شوهرها) را توصیف کنم، یعنی دستمایه‌ی اصلی فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی و رنگ و لعاب اخبار روزنامه‌ها و مجلات. این خشونت دربرگیرنده‌ی آزارهای جسمی که باعث جراحت، بیماری یا حتی کشته شدن دیگری می‌گردد و آسیب‌های روحی و روانی می‌باشد. جدا از این خشونت‌های معمول و آشنا، خشونت‌هایی از نوع فریب، بازیچه قرار دادن احساسات، تحمیل و اجبارهای روانی با حربه‌های ترس و تهدید... و باورهای اعتقادی... وجود دارد.

خشونت‌ عاطفی که باعث تحمیل حضور نفر یا عامل سومی در این پیوند می‌گردد.... سنگینی این وضع به حدی است که طرف مقابل اغلب مجبور به پذیرفتن و کنار آمدن با آن می‌گردد... خشونت و بدرفتاری‌هایی نیز وجود دارد که ریشه‌ی آن در بعضی توقعات و باورهای غیر معمول درباره‌ی نحوه‌ی لباس پوشیدن، نوع غذا، و روش‌ زندگی است که توسط یکی از زوجین به دیگری تحمیل شده و او را از حق استدلال و انتخاب خود محروم می‌کند. خشونت در ارتباط بشری ریشه‌ها و علل متعددی دارد که اکثرا به توهم قدرت برتر در زمان کودکی برمی‌گردد.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات