- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 171534 - 39/3
- وزن: 0.30kg
برگ ریزان
نویسنده: ویل دورانت
مترجم: مریم حیدری
ناشر: پرسش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 200
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1395 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
حرف آخر درباره زندگی ، عشق ، جنگ و خدا
کتاب پیشرو، اثری دیگر و متفاوت از ویل دورانت، فیلسوف، تاریخنگار و نویسنده آمریکایی است. اثر گمشده دورانت که به گفته خودش شخصیترین نظرات و دیدگاههای او درباره موضوعات مختلف اجتماعی، مذهبی و سیاسی است. کتابی که نگاشتن آن بیش از یک دهه به طول انجامید و سی سال بعد از مرگش کشف شد.
احتمالا دورانت تا زمان مرگش به نوشتن برگ ریزان ادامه داده است. تا بتواند به دور از مبهمنویسی، تفکرات و توصیههایش را در قالبی که قابل فهم برای افراد عادی باشد، بیان کند. برگ ریزان فقط یک کتاب فلسفی نیست؛ بی اغراق میتوان به منحصر به فرد بودن این کتاب اغراق کرد. شاهکاری ادبی-هنری که خواننده را ترغیب میکند که در اعماق واژهها و مفاهیم غرق شود و چالشی ترین مفاهیم بشری را از زبان اندیشمندی بشناسد که در تمامی عمرش جهان و متعلقاتش را در بوته نقد گذاشت و آثاری خلق کرد که از ماندگارترین نوشتههای تاریخ فلسفهاند.
...بعضی از عمارت های مجلل و اعیانی، که قبلا محل سکونت نمایندگان سیاسی دولت ها بوده و از مکان های پرجاذبه ی تجاری محسوب می شدند، اکنون نیز دارای نشانه هایی از جلال و شکوه معماری عصر ادوارد هفتم را دارند و مانند خانه های اعیانی کنار رودخانه ی تایمز ( ۲۰) و منطقه ی هنلی ( ۲۱) انگستان هستند و از زیبایی های شگفت انگیز و شیوه ی گل کاری های قشنگ باغچه هایی که پیرامون ویلاهای دره ی لوار ( ۲۲) در کشور فرانسه دیده می شوند، برخوردارند. به طور کلی اعطای امتیازات به بیگانگان در زمینه های مختلف بدین معنا بود که خارجیان در کشور چین از حق مصونیت در کشور میزبان ( کاپیتولاسیون ) برخوردار بودند و کلیه ی شهروندان، اعم از چینی یا بیگانه، مجبور به اطاعت از قوانین کشور چین نبودند و بیگانگان حق تاسیس ادارات، شهرداری، نیروی پلیس و پایگاه های نظامی را داشتند.
حق بهره برداری از چنین امتیازات ویژه ای باعث شده بود که شهرک هایی مستقل در داخل یک شهر ایجاد شوند و جزایر کوچکی، که در قلمرو کشور چین بود و در کنار سواحل آن قرار داشتند، تحت استعمار بیگانگان درآیند. در آن هنگام چین دارای قانون اساسی مدونی نبود و حکمرانان ایالتی در مقام مجریان قانون از سوی امپراتور منصوب می شدند و شهروندان چینی نیز به طور سنتی به این صاحب منصبان ارشد به صورت خدایانی کوچک نگاه می کردند و اوامرشان را اطاعت می کردند.
تقریبا برای مدت صد سال بین سال های ۱۸۴۲ تا ۱۹۴۱ بیگانگان در سراسر کشور چین افراد برتری محسوب می شدند و خواسته هایشان حتی از دستورات حکمرانان داخلی تاثیرگذارتر بود و اشغالگران غربی و سفیدپوست بیش از حد مورد احترام و تکریم بودند و اکثر شهروندان چینی نسبت به آنان احساس ترسی آمیخته با احترام داشتند.