- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 130754 - 117/1
- وزن: 0.40kg
باشگاه مشت زنی
نویسنده: چاک پالانیک
مترجم: پیمان خاکسار
ناشر: چشمه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 230
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1397 - دوره چاپ: 10
مروری بر کتاب
به من گفت، میخوام لطفی در حق من بکنی. منو بزن. هرچی محکمتر بهتر.
من دلم نمیخواست بزنمش ولی تایلر قانعم کرد.
گفت که دوست ندارد بدون زخم بمیرد و اینکه دیگر ازتماشای مشتزنی حرفهایها خستهشده و دوست دارد بیشتر دربارهی خودش بداند. دربارهی خود ویرانگری.
آنوقتها زندگیام زیادی کامل بود و شاید باید همه چیزمان را خرد میکردیم تا بتوانیم آدم بهتری بشویم....
اولین قانون باشگاه مشت زنی این است که نباید درباره ی باشگاه مشت زنی با کسی حرفی زد. چاک پالانیک در این کتاب، خود را به عنوان خیال پردازترین طنزپرداز معاصر مطرح کرد. راوی منزوی رمان باشگاه مشت زنی، پس از آشنایی با تایلر دردن، شغل کسل کننده ی خود را رها می کند.
تایلر، مردی جوان و اسرارآمیز، و برگزارکننده ی مسابقات غیرقانونی مشت زنی در زیرزمین میخانه ها است. هر آخر هفته، در زیرزمین ها و محوطه های پارکینگ، مردانی جوان با شغل های آبرومندانه، کفش ها و لباس های خود را درآورده و تا جایی که توانش را دارند، با دستان خالی و برهنه با هم مبارزه می کنند. پس از آن، با چشم هایی کبود و دندان هایی شکسته، دوباره به کارهای خود باز می گردند، با این تفاوت که بعد از حضور در باشگاه، حس می کنند توانایی انجام هر کاری را دارند.
باشگاه مشت زنی، اختراع و ابداع یک پیش خدمت رستوران، و نابغه ای شرور و طغیان گر به اسم تایلر دردن است؛ و این تازه شروع نقشه های او برای انتقام از دنیایی است که در آن، مهر و شفقت انسان ها فقط به گروه های حمایت از سرطانی ها تعلق دارد و نه به چیز دیگر.
رمان باشگاه مشت زنی، اثری بسیار درخشان و بدیع است که هسته و مرکز دنیای مدرن را به معرض دید همگان می گذارد. این اولین باری است که «چاک پالانیک» با یکی از مهمترین رمانهایش به خواننده فارسی زبان معرفی میشود. پالانیک «باشگاه مشتزنی » را سال 1996 نوشت. رمانی که در نگاه اول روایتگر خشونت طلبی است، اما «جی.جی.بالارد» نویسندهی شهیر آمریکایی معتقد است «باشگاه مشتزنی» را باید آینهی تمامنمای انسان تنهای امروز دانست.