- موجودی: موجود
- مدل: 190582 - 61/3
- وزن: 0.50kg
بازگشت به ستارگان
نویسنده: اریک فون دنیکن
مترجم: مسعود نوده فراهانی
ناشر: برهمند
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 160
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1377 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
مصور
نظریه هوش فرازمینی تاریخی طولانی دارد و به اتم شناسان یونانی و ارسطو در قرن چهارم پیش از میلاد میرسد. کپرنیک و گالیله در آن تجدید نظر کردند و معلوم شد که بین زمین و پنج سیاره سرگردان (عطارد ، زهره ، مریخ ، مشتری و کیوان) شباهتهایی وجود دارد که از روزگاران قدیم مردم از آنها اطلاع داشتند.این واقعیت در ذهن فلاسفه قرن هیجدهم میلادی کاملا جا افتاده بود. به هر حال در سال 1859 دو اتفاق بسیار مهم روی داد. در آن سال چارلز داروین منشا حیات را منتشر ساخت و گوستاو و کیرشهف از راه طیف نگاری به وجود عناصری در خورشید پی بردند.از آن پس بر همگان آشکار شد که حیات میتواند از راه تکامل فیزیکی حادث شود و همچنین این که ماده در همه جا یکسان است...
در این کتاب، دنیکن در مورد بخشی از پدیده هایی که از لحاظ علمی در عصر او جواب قانع کننده ای ندارند، توضیحات جالب و جواب های قانع کننده ای با ذکر دقیق جزئیات می دهد. در بخش اول کتاب، دانیکن پیش بینی ها و حدس های خود را از روش مسافرت های فضایی انسان ها در آینده بیان می کند و بهترین روش برای این گونه سفرها را که خود در ذهن دارد نیز به روی کاغذ می آورد.
در بخش دوم کتاب، نویسنده به بحث های خود در مورد بشر باستانی و تکنولوژی مرموز او می پردازد و مثالهای فراوانی از کارهای خارق العاده بشر اولیه را از متون باستانی همچون مهابهاراتا و عهد عتیق و تمدن های باستانی همچون یونانیان باستان ذکر می نماید. این کتاب را به نوعی می توان ادامه کتاب معروف دیگر این نویسنده یعنی ارابه خدایان دانست.
دنیکن بطور صریح ابراز میکند که:
«نوشتن چنین مطالبی نیاز به تهور و شهامت دارد. زیرا این فرضیات با آنچه باستان شناسی تاکنون اظهار داشته سخت تضاد دارد.» این از ویژگیهای ارایه هر فرضیه نوینی است. هر حرکت تازه ای در عرصه هر رشته از علوم، این دشواری را به دنبال دارد که محقق و دانشمند در معرض لعنت های علمی عالمان است. عده ای راه تمسخر می پویند و گروهی آن را اراجیفی رها شده از مغز معلول نویسنده اش می دانند.