- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 188421 - 114/7
- وزن: 1.00kg
بازمانده های غریبی آشنا
نویسنده: بهرام صادقی
تدوین و تنظیم: محمدرضا اصلانی
ناشر: نیلوفر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 765
اندازه کتاب: رقعی گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1384 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
مصور
بازمانده های غریبی آشنا
بهرام صادقی در ۱۸ دی ۱۳۱۵ در نجفآباد به دنیا آمد. او تا سال ۱۳۳۴ در اصفهان زندگی کرد و سپس برای ادامه تحصیل در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران، به تهران سفر کرد.از سن بیست سالگی همزمان با تحصیل در رشته پزشکی، داستانهایش را در مجلات ادبی به چاپ میرساند. وی پس از سی سالگی کمتر مینوشت. اولین داستان کوتاهاش وقتی بیست سال سن داشت منتشر شد و «ملکوت»، تنها داستان بلندش، را در بیست و پنج سالهگی منتشر کرد.
مجموعه داستان «سنگر و قمقمههای خالی»، داستان بلند «ملکوت» و چند داستان کوتاه پراکنده، کل آثار او را تشکیل میدهند. همین دو کتاب چاپ شده آنقدر بود که او را از بزرگترین داستان نویسان معاصر ایران و صاحب سبکی پیشرو بدانند. بهرام صادقی در شامگاه دوازدهم آذر ۱۳۶۳ به دلیل ایست قلبی در منزلش در تهران درگذشت.
این کتاب در زمینه نقد و معرفی آثار وی نگارش یافته است. در اثر حاضر، اهمیت داستانهای بهرام صادقی سبب نوآوری در فرم و ساختار بررسی میشود .هر بخش از کتاب ، خواننده را با جنبه های مختلف شخصیت "بهرام صادقی" و همچنین زندگی و تحصیلات نویسنده و شاعر، سرگرمی ها و آثار خانواده و زندگی شخصی او آشنا می کند. دوره های مختلف زندگی او در نجف آباد، اصفهان و تهران در قسمت بیوگرافی کتاب "بازمانده های غریبی آشنا"، در کنار همکاری وی با مجلاتی مانند صدف و سخن، مشارکت در انجمن های ادبی، داستان های نوشته شده به قلم او و اشعارش مرور شده است.
آثار برجای مانده از او، از نگاه چهره هایی چون صفدر تقی زاده ، ضیاء موحد و محمد حقیقی مورد بررسی قرار می گیرد. خدمت سربازی "بهرام صادقی" ، تحویل دیرهنگام پایان نامه اش در سی سالگی و تصمیمش برای ازدواج در سی و نه سالگی همه در این قسمت پوشش داده شده است و در نهایت به وداع او با زندگی پرداخته شده است. همچنین داستان ها، نمایش نامه ها، اشعار و قصه های ناتمام "بهرام صادقی" و آثاری که قبلا هرگز چاپ نشده بود، گنجانده شده است.
فهرست
ستاره دیگر به خاموشی گرایید
طنز ظرفی انباشته از میوه های متنوع
ملوک جهنمی تاریک در سرزمینی سرد
زندگی و آثار
نمایی