- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 161007 - 56/1
- وزن: 2.00kg
با قافله شوق
نویسنده: عباس عباس زاده ,باقر صدری نیا
به کوشش : محمد طاهری
ناشر: ستوده
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 1080
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1393 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
تصاویر گلاسه
ارج نامه دکتر محمدعلی موحد
استاد محمدعلي موحدي از اديبان و مردان عارف و خوش بياني است كه دستاوردهاي حاصل از انديشه پاك و زلالش سيراب كننده ي تشنگان علم و عرفان است؛ وي از بلند همتان و فرهيختگان سرزمين آذربايجان مي باشد و كتاب حاضر به جهت بزرگداشت و تكريم سال ها كوشش صادقانه و تلاش ايشان در راستاي اعتلاي انديشه، دفاع از منافع و وحدت ملي گردآوري شده تا روح بزرگ اين مرد را بستايد.
مردي است گزيده گوي (با لهجه شيرين آذري)، به غايت هوشمند و نكته سنج و ظريف، عميقا خرسند، بسيار نيك محضر و برخوردار از قدرت قلم. اگر بنا بر آنچه در آغاز گفتيم، آثار علمي و خدمت به خلق سبب نيكنامي باشد، موحد بي شك از ماندگاران و نيكنامان است. من در اين نهمين دهه عمرش، براي او آرزوي تندرستي و شادماني مي كنم و اميدوارم انديشه اش همچنان به كار و قلمش پربار و روزگارش به كام باشد.
استاد موحد نه فقط عالم که خردمند هم هست و ارباب نظر نیک میدانند دانشمندی و خردمندی همیشه در کنار هم نیستند. استاد موحد از آخرین بازماندگان قبیله عالمان بزرگی است که همچون سلف صالح خود، پاسداری از فرهنگ دیرپای ایرانی و زبان فارسی را وظیفۀ مقدّس خود میشمردند و نمونههای درخشانی از این عالمان را میتوان از آذربایجان تا اقصای خراسان و دیگر نواحی این مرز و بوم در طول قرون و اعصار متمادی یاد کرد.
هر یک از آثاری که استاد پدید آورده است، از ترجمه تا تألیف، نشانهای است از جامعیّت کمنظیر او، در ادب عربی و فارسی و توانایی ستودنی وی در تصحیح متون کهن و تحقیقات ارزندۀ تاریخی و حقوقی. از همۀ آثار او، دری به باغ سبز فرهنگ ایران و اسلام و زبان فارسی باز میشود که در همگی، شعلهای از حقیقتجویی مولف وجود دارد.
خلاصه استاد موحد مردی است گزیدهگوی با لهجه شیرین ترکی آذربایجانی که همچون شمس تبریزی، بهغایت هوشمند و نکتهسنج و ظریف و در عین حال خردمند خردمند و برخوردار از قدرت قلم است. از وجوه برجسته استاد موحد که شاید در نگاه اول به چشم نمی خورد و باید ساعاتی با او بگذرانی تا به دست آید، افتادگی اوست. غرور و خودپسندی به راستی که در تاریخ، همیشه آفت علم بوده است. به قول آن بزرگ، خداوند هیچ عالمی را به کبر مبتلا نکند که بوی خوش علم را از او میگیرد.
فهرست
آغازسخن/ محمدرضا پورمحمدی ؛ رئیس دانشگاه تبریز
مقدمه/ عباس عباسزاده ؛ باقر صدرینیا
یادداشتی دربارۀ ارجنامه/ محمد طاهری خسروشاهی
روزشمار زندگی و آثار
گفتگو با استاد
دربارۀ استاد
اسوار ، موسی/ آن شگفتْ دانشیِ نازنین
ایوبی ، حجتالله/ باغبانِ باغِ سبز