- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 140213 - 11/6
- وزن: 0.30kg
ایران عصر صفویه
نویسنده: راجر سیوری
مترجم: احمد صبا
ناشر: کتاب تهران
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 244
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1363 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : نو
مروری بر کتاب
مصور
بررسی تاریخ سیاسی و نظامی دوره ی صفوی و سیاست داخلی و خارجی صفویان را با توجه به ساختار اجتماعی - اقتصادی و حیات فکری و فرهنگی ایران در این روزگار.
در تاریخ ایران پس از اسلام ظهور سلسله صفویه نقطه عطف مهمی است.پس از قرن ها فرمانروایی بیگانه، ایران دوباره به کشوری قدرتمند و مستقل در شرق اسلامی بدل می شود، به رقابتی نزدیک با امپراتوری عثمانی برمی خیزد و داعیه سروری و خلافت عثمانیان را بر ممالک اسلامی رد می کند.چگونه طریقت صفویه در ایران ریشه دواند و صفویان به قدرت رسیدند چه حوادث و رخدادهایی به سلطنت آنان انجامید پاسخ ها متفاوتند و گاه متضاد.کتاب حاضر نیز چنانکه از عنوانش پیداست به بررسی اوضاع ایران در عصر صفوی، از آغاز تا انجام، می پردازد و جواب های خاص خود را به این سؤالات می دهد.
هدف راجر سیوری در کتاب حاضر ارائه بررسی ای کلی و فراگیر از تاریخ عصر صفویه و در عین حال ردیابی روندهای حاکم بر حوادث و جامعه عصر صفوی و علل ظهور و سقوط این سلسله است.محور نظریات و دیدگاه های سیوری در مورد صفویه این باور است که قدرت یابی صفویه در ایران حاصل سال ها «تدارک صبورانه ایدئولوژیک» از سوی تشکیلات صفویه است. سیوری به خاطر وسعت مطالب ارائه کرده در این کتاب به جنبه های اختصاصی کمتر پرداخته است.
سیوری، استاد بخش مطالعات خاورمیانه و اسلام در دانشگاه تورنتو و از شرق شناسان و ایران شناسان بنام است که آثار دیگری نیز در زمینه تاریخ و فرهنگ ایران دارد. وی در این اثر تاریخ سیاسی و نظامی دوره صفوی و سیاست داخلی و خارجی صفویان را با توجه به ساختار اجتماعی - اقتصادی و حیات فکری و فرهنگی ایران در این روزگار بررسی کرده است.