- موجودی: موجود
- مدل: 194929 - 78/5
- وزن: 0.40kg
انسانی بسیار انسانی
نویسنده: فردریش نیچه
مترجم: عباس کاشف
ناشر: فرزان روز
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 480
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1390 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
کتابی برای جانهای آزاده
انسانی، بسیار انسانی سرآغاز مرحلهای دیگر از تکامل شخصیت و شیوه نگرش ;فردریش نیچه; است.نیچه نگارش کتاب اول این اثر را که دربر گیرنده 9 بخش و 638 پاره است به سال 1876 شروع کرد و به سال 1878 آن را منتشر ساخت.این کتاب و کتاب دوم که حاوی آراء و گفتههای گوناگون و آواره و سایهاش است، در سال 1886 تجدید چاپ شد.نیچه در کتاب انسانی، بسیار انسانی به مسائل مهم در حوزه متافیزیک و اندیشههای مطرح در اروپا میپردازد و نخستین و واپسین امور انسانی را تحلیل میکند و میسنجد.
"انسانی بسیار انسانی" (1878) شروع دوره بلوغ نویسندگی فردریش نیچه محسوب می شود. اثری پیچیده که بسیاری از مضامین را کاوش می کند و فاصله چشمگیری با تفکر قبلی وی دارد. در اینجا نیچه وفاداری اولیه خود با شوپنهاور و واگنر را می شکند و چارچوب کلی فلسفه خود را پایه گذاری می کند. بر خلاف بی اعتنایی قبلی نیچه به علم ، اکنون علم را ابزاری برای رد متافیزیک سنتی می داند. او علم را گامی اساسی در ظهور روح های آزاده می داند که پیشگامان فرهنگی خواهند بود. نیچه در “انسانی بسیار انسانی” بیان می کند که این کتاب یادبود یک بحران است: با این کتاب من خود را از ذات خود که متعلق به من نبود، رهایی بخشیدم.
انتشار این کتاب ، جدایی نیچه از کار آکادمیک را نزدیکتر کرد و خبر از فیلسوفی داد که در آنیده ای نه چندان دور ظهور می کند . در این کتاب نیچه متفکری است دقیق ، تحلیلگر، جدی و خردمند که به زدودن اوهام و شکستن بت ها دست می زند ، از آنچه فرهنگ زمانه را تهدید می کند سخن می گوید ، با اندیشه ی روشنفکری هماوایی و نزدیکی نشان می دهد و از رمانتیسم واگنری - شوپنهاوری دور می شود . اینجا دیگر او چیزی را متعالی و قهرمانی و فرا انسانی نمی بیند . همه چیز از دید او انسانی ، زیاده انسانی است .