- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 167096 - 11/2
- وزن: 0.90kg
انسان و سمبول هایش
نویسنده: کارل گوستاو یونگ
مترجم: محمود سلطانیه
ناشر: جامی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 496
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1386 - دوره چاپ: 6
کیفیت : در حد نو _ نو
مروری بر کتاب
مصور
به سوی شناخت ناخود آگاه
یونگ هم مانند رئالیست ها باعلم شیفتگی و خردورزی مخالف بود ، او پیرو و طالب خرد دل بود و به نقاشان ( پیکاسو، ماگریت، دالی) و نویسندگان و شاعران ( گوته، نیچه،جویس) عشق میورزید
او در این کتاب در بخش اول به بیان این نگرش خود می پردازد. روان ما بخشی از طبیعت است، و معنایش به همان اندازه نامحدود است. بنابراین ما نمی توانیم روان یا طبیعت را تعریف کنیم، ما فقط می توانیم بکوشیم که عقاید خود را درباره آنها بیان داریم، و کنش آنها را به بهترین وجه ممکن توصیف کنیم.
در بررسی رویاها دو نکته اصلی باید مورد بررسی قرار گیرند:
نخست اینکه رویا را باید مانند یک حقیقت تلقی کرد که کسی درباره آن نباید هیچ گونه تصور قبلی بکند، جز اینکه در هر حال به وجهی دارای معنی است.
دوم اینکه رویا جلوه ای از ناخودآگاه است.
من قبلاً به آنچه مردمشناسان "ترس از چیزهای نو" نامیدهاند اشاره کردهام یک ترس عمیق و خرافی از چیزهای نو در مردم ابتدایی در برابر وقایع مبهم، درست مانند حیوانات وحشی واکنش نشان میدهند... این امر را میتوان به آسانی در واکنش هر فرد در برابر رویاهای خود، وقتی که به اعتراف به یک پندار حیرتانگیز مجبور میشود، مشاهده کرد. در بررسی رویاها دو نکته اصلی باید مورد بررسی قرار گیرند: نخست اینکه رویا را باید مانند یک حقیقت تلقی کرد که کسی درباره آن نباید هیچگونه تصور قبلی بکند، جز اینکه در هر حال به وجهی دارای معنی است، دوم اینکه رویا جلوهای از ناخودآگاه است.
فهرست
1- پیشگفتار مترجم
2- فصل نخست- اهمیت رویا
3-فصل دو- گذشته و آینده در قلمرو ناخودآگاه
4- فصل سه- عملکرد رویا
5- فصل چهار- تحلیل رویا
6- فصل پنج - مسئله گونه ها
7- فصل شش - نقش کهن الگو در نمادهای رویا
8- فصل هفت - نقش نمادها