- موجودی: موجود
- مدل: 199783 - 93/3
- وزن: 0.50kg
انسان شفابخش
نویسنده: خوزه سیلوا
مترجم : مجید پزشکی
ناشر: نسل نواندیش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 448
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1386 _ 1385 - دوره چاپ: 3 _ 2
مروری بر کتاب
بدون سی دی
در این کتاب خوزه سیلوا یافته های خود را که از سال 1944 تا کنون طی پژوهش هایی که در زمینه ریشه روانی بیماری های جسمانی و درمان بیماری های گوناگون به دست آورده در اختیار خوانندگان قرار می دهد.شما در این کتاب شرح حال اشخاص زیادی را مطالعه خواهید کرد،که سالیان سال بیمار بوده اند اما توانسته اند با بکارگیری نیروهای ذهنی و به کمک روش های عرضه شده در این کتاب در مدتی کوتاه خود را شفا دهند
متد سیلوا شیوه ای است برای ریلاکس و آرمیده ساختن ذهن و بدن و سپس استفاده از فرکانسهای کم بسامد مغز و توانهای نهایی نیمکره راست برای ایجاد نتایج و موقعیتهای مثبت و مطلوب. در متد سیلوا ، نیمکره راست مغز کلید اصلی است چرا که نیمکره راست در تماس با شعور حاکم بر عالم (منبع خلق و پدید آورندگی) قرار دارد و بنابراین خلاق و پدیدآورنده است. هرجا که مشکلی وجود داشته باشد ، نیمکره راست راه حل خلق میکند. هرجا عیب و نقصی وجود داشته باشد، نیمکره راست سلامتی و بی عیبی ایجاد مینماید. هرجا که تضاد و ناهماهنگی وجود داشته باشد، نیمکره راست هماهنگی و توازن پدید می آورد.
اگر متد سیلوا منحصر به ریلاکس ساختن بدن و آرام سازی ذهن بود ما می توانستیم آنرا همان مراقبه بنامیم، اما متد سیلوا چیزی فراتر از مراقبه معمولی، و فعال و پویاست نه نافعال و ایستا. آنچه که در متد سیلوا پس از کشیدن سه نفس عمیق اتفاق می افتد همان حالت بی ذهنی که معمولاً در مراقبه معمولی روی میدهد نیست بلکه بیشتر، حالت ذهن سرشار میباشد. به عبارت بهتر میتوان گفت زمانی که افراد متد سیلوا را مورد استفاده قرار میدهند هر کسی ذهن خودش را جهت برانگیختن انرژیهای خلاق خود والایش تحت کنترل قرار میدهد.
بنابر آنچه که گفته شد میتوان چنین نتیجه گیری کرد که بین متد سیلوا و مراقبه نافعال و پاسیو معمولی که غالباً در شرق رایج است تفاوتهای اساسی وجود دارد. شاید اصلاح « مراقبه فعال و اکتیو » واژه مناسبی برای متد سیلوا باشد. از آن بهتر، اصطلاح « مراقبه پویا و دینامیک » است چرا که واژه پویا انرژی بیشتری دربر دارد و خلاقیت بیشتری در معنای آن نهفته است. با وجود این، از آنجا که از واژه مراقبه در نظر عموم سابقه ای طولانی از حالت ذهنی ساکن و نافعال وجود دارد، این واژه ممکن است کمی گول زننده باشد- حتی اگر در جلوی آن واژه « پویا و دینامیک » قرار گیرد.
شما به تدریج پی خواهید برد که متد سیلوا بر ذهن فعال و خلاق تکیه دارد نه بر حالت « بی ذهنی ». در واقع، زمانی که ما متد سیلوا را بکار میگیریم ذهنمان را تحت کنترل قرار میدهیم و« کنترل ذهن » اصطلاح مناسبی است برای توصیف آنچه که ما در متد سیلوا انجام میدهیم. متد کنترل ذهن سیلوا چیزی فراتر از مراقبه معمولی است. این متد شیوه ای است برای استفاده از ذهن به منظور دسترسی به نهایت شعور و آگاهی.