- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 186217 - 115/2
- وزن: 1.00kg
انجیل برنابا
مترجم: حیدرقلی سردار کابلی
زیر نظر: سیدمحمدعلی صغیر
ناشر: حیدری
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 400
اندازه کتاب: وزیری گالینگور - سال انتشار: 1345 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو ؛ نو
مروری بر کتاب
متن کامل بر اساس نسخه خطی ایتالیایی کتابخانه سلطنتی وین و نسخه انگلیسی دانشگاه آکسفورد
انجیل برنابا اثری پدیدارشده (=یافته شده) در قرون وسطی میباشد که ادعا شدهاست توسط برنابا، شخصیت مسیحی برجسته از قرون اول میلادی به نگراش درآمده است.این کتاب نسبت به انجیلهای رسمی مسیحیت شباهت بسیار بیشتری به اعتقادات مسلمانان دارد.برنابا که نام اصلی او "جوزف" یا یوسف است، در زمان رسولان به دین مسیح متدین شد. او علاقات دنیوی را قطع کرد و مردم را به دین مسیح ترغیب میکرد و در مصائب و زحمات آنها شریک میشد. همین دلیل رسولان، او را به این اسم ملقب کردند .
از اول ظهور اسلام تا این قرن اخیر در میان مسلمانان، اسمی و رسمی از انجیل برنابا نبوده. چنانچه لونسدال و لوراراغ و خلیل سعادت و تعدادی دیگر از دانشمندان برجسته اروپا بدین مطلب اذعان دارند. انجیل برنابا از اناجیل رسمی مسیحیان نیست و درباره ی اینکه اینکه این انجیل کی و چگونه شکل گرفته در میان محققان توافق نظر وجود ندارد.کتاب حاضر ضمن بررسی عبارت های این انجیل میکوشد نسبت این انجیل را با دیگر منابع متداول مشخص کند.
برنابا که نام اصلی او "جوزف" یا یوسف است، در زمان رسولان به دین مسیح متدین شد. او علاقات دنیوی را قطع کرد و مردم را به دین مسیح ترغیب میکرد و در مصائب و زحمات آنها شریک میشد. همین دلیل رسولان، او را به این اسم ملقب کردند . از اول ظهور اسلام تا این قرن اخیر در میان مسلمانان، اسمی و رسمی از انجیل برنابا نبوده. چنانچه لونسدال و لوراراغ و خلیل سعادت و تعدادی دیگر از دانشمندان برجسته اروپا بدین مطلب اذعان دارند.
غیر قابل انکار آن با عبارات متناظر در مدارک متنوع و متفاوت اعم از انجیل های کاننی و مدارک دیاتسارونی و در عین حال تفاوت با آن هاست بررسی عمیق تر نشان میدهد در بسیاری از موارد یک عبارت در این انجیل عملا تلفیق پیچیده ای،از عبارت های متناظر در چند مدرک مختلف میباشد بنابراین اقتباس انجیل برنابا توسط نویسنده ای فرضی هم از نظر نوع و نحوه ی تلفیق اشاره شده و هم امکان استفاده از مدارک متنوع قرون وسطایی با زبانهای مختلف(و شاید دسترسی به آنها)عملا امری بعید به نظر میرسد.