- موجودی: موجود
- مدل: 203297 - 23/1
- وزن: 0.20kg
الماس خدای ماه
نویسنده: ویلیام ویلکی کالینز
مترجم: محمدرضا جعفری
ناشر: امیر کبیر - سازمان کتابهای طلائی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 32
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1351 - دوره چاپ: 2
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
مصور
سال 1799 بود. یک سپاه از سربازان انگلیسی، مهاراجه "تیپو" را در مقر فرماندهیش واقع در "سرینگاپاتان" هندوستان محاصره کرده بودند. یک شب که در اردوگاه سربازان انگلیسی، کاپیتان "جان هرن - کسل" و دو افسر دیگر کنار اتش نشسته بودند، "چارلز" برادر کاپیتان "جان هرن - کسل" نزد آنها آمد.
جان از او پرسید: "خب چارلز، تازه چه خبر؟"
چارلز جواب داد: " همین حالا از ژنرال (بیرد) شنیدم که فردا به "سرینگاپاتان" حمله می کنیم.
دو افسر دیگر با شنیدن این خبر فریادی از خوشحالی کشیدند ...
سری کتابهای طلایی از نظر سرو شکل و طراحی روی جلد ، جذابیت های بسیاری برای بچه ها داشت، روی جلد اغلب این کتابها را نقاشیهای رنگی بسیار زیبایی تشکیل میداد. در لابلای متن داستان نیز چند موقعیت به صورت نقاشی شده (سیاه و سفید)، چاپ شده بود که در محکمتر شدن ارتباط خواننده ی کم سن و سال کتاب، با داستان و حال و هوای آن نقش تعیین کننده ای داشت، چرا که تجسمی عینی از شخصیتها ، فضا و مکان را نیز در اختیارش می گذاشت تا در طول داستان، آنها را بدین شمایل در ذهن مجسم کند. و جالب اینکه نگارنده پس از همه ی این سالها و با وجود دیدن فیلم دن کیشوت و یا خواندن کتاب آن، هنوز که هنوز است هروقت اسم دن کیشوت و دیگر شخصیتهای این رمان را میشنوم، به همان شکل که در کتابهای طلایی نقاشی شده بود در ذهن مجسم می کنم.
انتخاب لوگویی ثابت که در ذهن مخاطبان به سرعت جا افتاده و حک میشود، تنوع عناوین، جذابیت مضامین و البته چاپ بسیار خوب آن در آن زمان که حتی از بسیاری تولیدات امروزی نیز (با وجود تمام پیشرفتهای تکنولوژیک) بهتر به نظر میرسد؛ این مجموعه را حاصل کاری به تمام معنا حرفهای در زمان خود به نمایش میگذارد. رویکردی که حتی امروز نیز به ندرت در میان ناشران شاهد آن هستیم. بی شک این حرفه ای گری در کار، کیفیت بالا تولیدات و پیشگام بودن در حوزه نشر؛ که در همه سازمانهای مرتبط به امیرکبیر شاهد بودیم حاصل بکارگرفتن چهره هایی مستعد و توانمند این حوزه از نویسندگان، مترجمان و حتی ویراستاران بود.