- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 169078 - 17/1
- وزن: 0.40kg
افکار عمومی و شیوه های اقناع
نویسنده: کاظم متولی
ناشر: بهجت
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 217
اندازه کتاب: رقعی گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1384 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
پیش از آنكه مشخصا مقوله افكار عمومی را مورد شناسایی و نقد و بررسی قرار دهیم، ضروری است تا با مباحثی كه به نحوی با افكار عمومی سر و كار دارند اجمالا آشنا شویم به ویژه آنكه در این وادی واژهها و اصطلاحاتی مطرح هستند كه گاه هممعنا و همپیوند و همطراز تلقی میشوند و حال آنكه دارای وجوه گوناگون و حدود و ثغور و تمایزاتی میباشند و آگاهی از چگونگی آنها ما را از بكار بردنشان با شتیاه و به جای یكدیگر در گفتارها و نوشتارها باز میدارد.
اهمیت و عظمت معجونی بنام افکار عمومی ، در عصر ارتباطات و اطلاعات که با مهر می سازد و با قهر بر زمین می زند ، نقش آفرین است ، فصل الخطاب است ، نما و نشانه سترگ مدنیت و دموکراسی است و حضور و وجودش در عرصه ها و صحنه های اجتماعی آشکار و جاری می باشد ، برکسی پوشیده نیست ، اما چطور و چگونه هایش ، رمز و رازهایش ، نشو و نماهایش و فراز و فرودهایش را باید شناخت کوشش بسیار شده است تا این منظور متحقق گردد .ن
نگارنده ابتدا نگاهی میافکند به زمینهها و بسترهایی که با افکار عمومی یکی از نشانههای مدنیت و دموکراسی مرتبط بوده و به نحوی با آن در تعامل هستند. این زمینهها شامل مفاهیمی است چون ارتباطات، انواع آن، عناصر ارتباطات، فرآیند ارتباط، ارتباط یک سویه و دو سویه، اطلاعات و گسترهی آن، تبلیغات، و اقناع و روابط عمومی. در بخش دوم کتاب، مقولهی افکار عمومی به طور مستقل و از جهات مختلف بررسی شده است.
در این بخش مباحثی چون پیشینه و اهمیت افکار عمومی، انواع افکار عمومی و مولفههای آن، سنجش افکار عمومی و شیوههای اقناع آمده است. از جمله ویژگیهای افکار عمومی در کتاب میتوان به تازگی آنها، طرح عمومی داشتن و این که میتوانند به بحث و مناقشه گذاشته شوند یاد کرد. نیز منظور از اقناع یعنی ویژگیهایی که ما را به متقاعد ساختن دیگران هدایت میکند و عدم آن به نفی تلاشهای ارتباطی میانجامد. از شیوههای اقناع نیز میتوان به صداقت، صراحت، مرغوبیت و حقانیت، ترتیب و تنظیم، و استفاده از ابزار مناسب اشاره کرد.
فهرست
بخش اول : پیش زمینه های افکارعمومی
فصل اول - ارتباطات
فصل دوم - اطلاعات
فصل سوم - تبلیغات
فصل چهارم - ترغیبات
فصل پنجم - اقناع
فصل ششم - روابط عمومی
بخش دوم : افکار عمومی
فصل اول - پیشینه و اهمیت افکار عمومی
فصل دوم - سنجش افکار عمومی
فصل سوم - شیوه های اقناع
فصل چهارم - خانه شناخت