- موجودی: موجود
- مدل: 190330 - 13/3
- وزن: 0.30kg
اعتماد به نفس در نوجوانان
نویسنده: گیل لیندن فیلد
مترجم: توران دخت تمدن
ناشر: نقش و نگار
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 240
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1386 - دوره چاپ: 3 ~ 2
مروری بر کتاب
در سنین نوجوانی ، ناامیدی و تعارض ، غیرقابل اجتناب است و عواطفی مانند عصبانیت به راحتی بروز می کند .این دوره غالباً همراه با طغیان گری ، وقتی است که جوانان در حال بزرگسال شدن محتاج ساختن اعتماد به نفس هستند تا با مهارت های اجتماعی که می آموزند خود را برای دنیایی بزرگتر آماده سازند .
اگر شما نگرانید نوجوان تان در موضوعاتی مانند یافتن دوستان جدید ، اضطراب از امتحانات مدرسه ، نگرانی ، خجالت ها و... محتاج کسب اعتماد بیشتری است در این کتاب گیل لیندن فیلد با ابداع 21 قانون طلایی به نوجوانان شما کمک می کند شاد و خودباور شوند ...
نویسنده نه تنها رهنمودهای بسیار سودمند برای جوانان بلکه برای والدین آن ها دارد و به والد می آموزد چگونه رفتار کند تا جوانی مطمئن به نفس تربیت کند. با وجود مشکلاتی که همه والدین در طول دوران رشد فرزند با آن روبه رو هستند، صحبت و گفت وگو با آنها لحظات بسیار هیجان بخش و روح افزائی هم نصیب والدین می کند، و سبب می شود انسان احساس نشاط و جوانی کند و دوست بدارد مثل یک جوان بپوشد و راه رود (از رنگ های زنده استفاده کند).
در این کتاب نویسنده ضمن توضیح خصوصیات خُلقی و رفتاری نوجوانان به مسائل ایشان و راهحل این مسائل به طور مبسوط میپردازد، از جمله عدم اعتماد به نفس و راههای تقویت آن. یکی از نکات مهمی که نویسنده در خلال اندرزها به آن اشاره دارد این است که والد باید برای تقویت مثبت اندیشی، الگوی نقش، در همه کیفیتهایی باشد که میخواهد به نوجوان خود بیاموزد.
نویسنده نه تنها رهنمودهای بسیار سودمند برای جوانان بلکه برای والدین آنها دارد و به والد میآموزد چگونه رفتار کند تا جوانی مطمئن به نفس تربیت کند. با وجود مشکلاتی که همه والدین در طول دوران رشد فرزند با آن روبهرو هستند، صحبت و گفتوگو با آنها لحظات بسیار هیجانبخش و روح افزائی هم نصیب والدین میکند، و سبب میشود انسان احساس نشاط و جوانی کند و دوست بدارد مثل یک جوان بپوشد و راه رود (از رنگهای زنده استفاده کند).
او از والدین میخواهد به جای سعی در کنترل خطرات غیرقابل کنترل، ترسهای خود را کنترل کنند. چگونه جوانان را از صدمات زورگوها و قلدرهای مدرسه در امان نگاه دارند، چگونه با رفتارها و گفتارهای مبالغهآمیز آنها برخورد کنند، چگونه به هنگام بحرانِ رابطه به کمک فرزند بشتابند و او را از خطری که وی را تهدید میکند رها سازند، و در مقابل تمایل آنها به خلوت گزینی و پنهانکاری چه واکنشی نشان دهند. چگونه به منظور تقویت روحیه و اعتماد به نفس با دادن هدیه یا امتیازی آنها را لوس کنند، چگونه موفقیتهای بسیار کوچک ولی ارزشمند آنها را ستایش کنند.