- موجودی: موجود
- مدل: 203540 - 43/5
- وزن: 0.50kg
اسرار فدک
نویسنده: محمدباقر انصاری - سیدحسین رجایی
ناشر: دلیل ما
زبان کتاب: فارسی - عربی
تعداد صفحه: 304
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1389 ~ 1387 - دوره چاپ: 7 ~ 5
مروری بر کتاب
تحلیل اعتقادی تاریخی ماجرای فدک متن کامل خطابه حضرت زهرا (ع) مقابله شده با 17 نسخه
از روزی که سرزمین فدک با نام فاطمه(ع) ارتباط یافته ارزش اعتقادی بخود گرفته است.از آن روز دیگر فدک یک ماجرای تاریخی پایان یافته نیست.آنگاه که فدک به امر خاص خداوند به فاطمه(ع) اعطا شد، دوست و دشمن فاطمه(ع) معرفی شدند. از آن پس فدک چراغی شد که هرگز خاموش نشده و نخواهد شد و غضب آن مسئله ای است عظیم که تا ابد کسی نمی تواند آن را کوچک تلقی کند...
«فدک» سرزمینى آباد در سراشیبى خیبر با چشمه اى پر آب و منطقه ى وسیع کشاورزى و قلعه اى مهم بود و نخلستانهایش از خیبر بیشتر بود. ساکنان آن عده اى از یهود بودند که با اهل خیبر در ارتباط بودند و رئیس آنان در روز فتح آنجا مردى بنام یوشع بن نون بود. نام این سرزمین هم به اسم «فدک بن هام» اول کسى است که در آنجا سکونت یافته است. این باغها در شمال مدینه واقع شده بود و هم اکنون نیز باقى است و فاصله ى آن تا مدینه حدود 100 کیلومتر است.
فتح فدک بدست پیامبر و امیرالمؤمنین پس از فتح خیبر در سال هفتم هجرت و حدود چهار سال قبل از رحلت پیامبر صلى الله علیه و آله جبرئیل نازل شد و از جانب خداوند دستور فتح فدک را آورد. در این فرمان تصریح شده بود که این اقدام مى بایست توسط شخص پیامبر صلى الله علیه و آله و امیرالمؤمنین علیه السلام انجام شود، و مسلمانان در آن شرکت نکنند.
فهرست
• فتح و اعطای فدک به فاطمه(ع)
• اقدامات امیرالمومنین و حضرت فاطمه(ع) در مقابل غصب فدک
• اقدامات غاصبین پس از تثبیت غصب فدک
• اسرار غصب فدک و دفاع از آن
• تحلیل و خلاصه ای از خطابه حضرت زهرا(ع)
• و...