- موجودی: موجود
- مدل: 201023 - 1/1
- وزن: 0.30kg
اسرار علم مراقبه
نویسنده: ویگیانا بایراوا تانترا
گردآورنده: اوشو
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 216
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1356 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : نو
مروری بر کتاب
112 تکنیک مراقبه ی تانترا ، تفسیر اوشو از کتاب ویگیانا بایراوا تانترا
کلمه « مراقبه» از راقب- یراقب – مراقبه گرفته شده است و به معنای مواظبت می باشد و در زبان فارسی نیز همانند عربی بکار می رود یعنی در زبان عموم مردم مراقبت نیز به معنای مواظبت و حفاظت و صیانت است. معادل انگلیسی مراقبه واژه است. meditation معنای اصطلاحی: مراقبت نزد اهل سلوک (وعرفان) محافظت قلب از کارهای پست است.
مراقبه دارای هیچ چارچوبی نیست، مراقبه پنجره نیست، درب نیست، مراقبه تمرکز نیست، مراقبه توجه نیست، مراقبه آگاهی است ، مراقبه روشی است برای خالی شدن از ذهن و رها کردن نفس. مراقبه تحميل اخلاق، انضباط از بيرون و هر چيزي که از بيرون بيايد را بيارزش ميكند همچون اخلاق، وجدان و معنويت، ... حال هر اسمي که ميخواهي روي آن بگذار. فقط آنچه در درونت مانند يک نيلوفر آبي شکفته ميشود داراي ارزش غايي است يعنی تنها مراقبه.
مراقبه از نگاه اشو در حقیقت تخلیه و خالی نمودن ذهن از همه چیز: اخلاق، وجدان، معنویت و...می باشد. اما آیا این امکان پذیر است یا صرف یک ادعا ست که او می کند؟ آیا امکان دارد انسان همه محتویات ذهن خود را تخلیه کند؟ یا منظور اشو این است که لحظاتی به محتویات فکر نکن؛ اما این معنا نمی تواند باشد زیرا او صراحت می گوید همه آنچه که در ذهن دارای و از بیرون به تو الغاء شده دور بریز و این یعنی پاک کردن تمام اعتقادات و باورها و اندیشه ها از ذهن...
اوشو فیلسوف و آموزگار روحانی هندی که به اسم های ”راجنیش چاندرا جاین” و ”باگوان شری راجنیش” معروف بود. وی در سال ۱۹۸۹ اسم اشو را برای خود انتخاب کرد. اشو ۱۱ دسامبر سال ۱۹۳۱ در روستای کوچوادا از توابع مدهیا برادش کشور هند متولد شد. وی تحصیلاتش را در هند تا درجه استادی فلسفه ادامه داد. پس از آنکه آوازه اوشو به جهان غرب رسید در سال ۱۹۸۱ میلادی اوشو به آمریکا مهاجرت کرد و در آن کشور ساکن شد. در سال ۱۹۸۶ اوشو به دلیل آنچه نقص قانون مهاجرت خوانده می شد از آمریکا اخراج شد.
فهرست
مقدمه
فصل اول : دنیای تانترا
فصل دوم : راه یوگا و طریق تانترا
فصل سوم : تنفس ، پلی از انسان تا کائنات
فصل چهارم : غلبه بر فریبهای ذهنی
فصل پنجم : پنج تکنیک توجه
فصل ششم : رفتن به ورای رویاها
فصل هفتم : روشهایی برای آرام کردن تو
فصل هشتم : پذیرش کامل و تمامیت
و ...