- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 175332 - 33/6
- وزن: 0.60kg
استعمار فرانو
نویسنده: جواد منصوری
ناشر: امیر کبیر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 361
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1393 ~ 1385 - دوره چاپ: 3 ~ 1
مروری بر کتاب
نظام سلطه در قرن بیست و یکم
در استعمار فرانو، انسان ها به جای کشورها مورد هدف قرار می گیرند. به عبارت دیگر، استعمار فرانو، همه جهان را با تمام امکاناتش هدف قرار می دهد و به کمک فن آوری اطلاعات و دانش ارتباطات، مرزهای کشورها را در هم می نوردد و با فرد فرد انسان ها به عنوان هدف استعماری خود ارتباط برقرار می کند. در چنین شیوه ای از استعمار، استعمارگران برای تسلط و کنترل همه جهان، برنامه های گسترده اقتصادی، نظامی و فرهنگی را طرح و سیاست گذاری می کنند.
در این راستا، آنچه مانع بزرگ و اساسی در راه استعمار فرانو، مانند دیگر شیوه های کهن و نو قرار می گیرد، اسلام و آموزه های ناب آن است که با هر گونه تظلم و پذیرش ستم و زیر بار تسلط دیگران بودن، مقابله می کند. برهمین اساس، استعمارگران در این شیوه جدید، در تقابل با اسلام، بینش ها، گرایش ها و رفتارهای مادی و معنوی امت مسلمان را هدف قرار می دهند و از راه تسلط بر فرهنگ کشورهای اسلامی، زمینه های تسلط اقتصادی و سیاسی خود را فراهم می آورند. آنان در این راه، از برنامه های گوناگونی سود می جویند؛ تضعیف باورها، تخریب هویت فرهنگی، گسترش فساد و تحریک مذاهب اسلامی بر ضد یکدیگر، از جمله ابزارهای استعمارگران در این زمینه است.
در گذشته تلاشهای درخورد تقدیی از سوی اساتید، روشنفکران و فرهیختگان برای آشنایی جامعه- بخصوص قشر دانشجو- با نظام سلطه جهانی و امریکاشناسی و روند تحولات و تغییراتی که در شیوه ها و برنامه های آن بوجود آمده، صورت گرفته است. اما سرعت تحولات و ادامه درگیریها بویژه شکل گیری جریان جدید سلطه یک جانبه و پیچیده امریکا که در واقع سلطه قرن 21 می باشد، پژوهشها و مطالعات بیشتری را می طلبد از این رو نوشته حاضر هدف شناخت شرایط جهانی و استراتژی های جدید سلطه بویژه در قرن 21 را دنبال می کند، که در واقع تألیف و تدوین مجدد کتاب شناخت استکبار جهانی نگارنده است که در گذشته منتشر و بارها تجدید چاپ شده است.
تحولات سیاسی و بین المللی دو دهه اخیر به اندازه ای سریع و گسترده بوده است که ضرورت دارد پژوهشها و تألیفها در این زمینه در فواصل کوتاه تجدیدنظر و با توجه به تغییرات و ادبیات جدید نوشته شود.
فهرست
بخش اول - رهیافت نظری و روش شناسی
فصل اول: کلیات
فصل دوم: مبانی فکری و ایدئولوژیک
فصل سوم: شکل گیری استکبار سرمایه داری
بخش دوم - سیاستهای اجرایی
فصل اول: استراتژی نظامی
فصل دوم: سیاست های اقتصادی
فصل سوم: شیوه های سیاسی
فصل چهارم: اهداف و شیوه های فرهنگی