- موجودی: موجود
- مدل: 204172 - 37/3
- وزن: 0.20kg
استخوان خوک و دست های جذامی
نویسنده: مصطفی مستور
ناشر: چشمه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 82
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1386 - دوره چاپ: 9 ~ 8
مروری بر کتاب
این کتاب که شرحی قدرتمند از جامعه ی ایرانی معاصر است، از داستان های مختلفی تشکیل شده که در بخش هایی به هم ارتباط پیدا می کنند. شخصیت های این داستان ها، یا در آپارتمان هفده طبقه ی خاوران ساکن هستند یا به آنجا رفت و آمد می کنند و ملاقات های اجتناب ناپذیری با یکدیگر در آسانسور، سالن آرایش مو و یا در پارک دارند.
مستور، داستان این کتاب را با توصیفاتی دقیق و جزئی نگرانه روایت می کند و با صحنه سازی های موشکافانه ی خود، مخاطبین را در دل زندگی شخصیت ها قرار می دهد. این نویسنده در کتاب استخوان خوک و دست های جذامی، از تأثیرگذارترین عوامل حاکم بر زندگی انسان، یعنی عشق و مرگ سخن به میان می آورد و رنج ها، آرزوها، امیدها و ترس های کاراکترهایش را به زیبایی به تصویر می کشد.
زندگی وقتی شروع می شه، سرعت زیادی نداره. در واقع میشه گفت خیلی هم کنده. یعنی برای بچه ها خیلی کنده. معمولا بچه ها از زندگی جلوترند. ثانیه ها و دقیقه ها و روزها برای اون ها کش می آد. اما همین طور که بزرگتر می شند، سرعت زندگیشون زیاد می شه. وقتی جوون هستیم زندگی همون قدر سرعت داره که ما داریم....
با شما هستم ! با شما عوضی ها که عینهو کرم دارید تو هم می لولید ، چی خیال کرده اید ؟ همه تون ، از وزیر و وکیل گرفته تا سپور و آشپز و پرفسور، آخرش می شید دو عدد .خیلی که هنر کنید ، خیلی که خبر مرگتون به خودتون برسد فاصله ی دو عددتون می شه صد . صدام را می شنفید ؟ می شید یه پیرمرد آب زیپوی عوضی بوگند و...
اگه زنی در کار نباشه، عشقی هم در کار نیست. شکسپیر و حافظ و رومئو و ژولیت و شیرین و فرهاد ول معطل اند. اگه روزی زن ها بخواند از این جا برند، تقریبا همه ی ادبیات و سینما و هنر دنیا رو با خودشون باید ببرند. اما اگه قرار باشه مردا برند چی؟
جوایزی که این کتاب برنده شده است
جایزه ادبی اصفهان به عنوان بهترین رمان سال 1383