- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 121497 - 116/2
- وزن: 0.20kg
از مارکس تا مائو تسه دون
نويسنده: جرج تامسون
ناشر : ملت - روزبه
زبان كتاب: فارسي
تعداد صفحه: 170
اندازه كتاب: رقعی - سال انتشار: 1357 - دوره چاپ : 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
آموزش انقلاب كارگري
اين جزوه يك بررسي ماركسيستي از انقلاب ۱۹۱۷ روسيه و انقلاب ۱۹۴۹ چين به منظور نشان دادن وحدت و به هم پيوستگي اين دو انقلاب به عنوان دو مرحله متوالي در انقلاب سوسياليستي جهان است...
من «کمونیسم کارگری» را به جای کلمه «کمونیسم» بکار میبرم. به این دلیل که کلمه کمونیسم آن خصلت طبقاتی ویژه را که در آستانه انتشار مانیفست کمونیست در ۱۸۴۸ داشت در زمان ما دیگر از دست داده. کلمه کمونیسم در آن هنگام مترادف با سوسیالیسم کارگری بود.
انگلس در همان دوره علت انتخاب این عنوان را برای پرچمی که با مانیفست بلند کردند دقیقاً به همین ترتیب توضیح میدهد. مارکس و انگلس برای تعریف فاصله و اختلاف خود با سوسیالیسم غیرکارگری زمان خود عنوانی را که جنبش سوسیالیستی کارگری به خود داه بود برگزیدند. هر کلمه مانیفست کمونیست راجع به اینست که این بیانیه سوسیالیسم کارگری است و این جریان ویژه طبقاتی دربارهٔ جهان و جامعه و سوسیالیسمهای موجود چه دارد میگوید.
اگر مارکس و انگلس امروز زنده میشدند و میدیدند که چگونه همین نام کمونیسم توسط جریانات اعتراضی و شبه سوسیالیستی طبقات دیگر بدست گرفته شدهاست، آنوقت مطمئناً فکری بحال عنوان مانیفست کمونیست و کلمه کمونیسم بطور کلی میکردند. شاید مثل من صفت «کارگری» را انتهای آن اضافه میکردند که کاملاً مضمون این کتاب و جنبش اجتماعی ای را که این کتاب بیانیه اش بود برساند.