- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 145004 - 114/4
- وزن: 0.70kg
از حال بد به حال خوب
نویسنده: دیوید برنز
مترجم: مهدی قراچه داغی
ناشر: آسیم
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 640
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1400 ~ 1396 - دوره چاپ: 51 ~ 40
مروری بر کتاب
شناخت درمانی
نویسنده این کتاب ؛دانشگاه پنسیلوانیا پشت سر گذاشت و در حال حاضر در مقام استادیاری بخش روانپزشکی همین دانشگاه فعالیت می کند. دکتر برنز یکی از پایه گذاران روش شناخت درمانی است که اثربخشی سریع آن در درمان افسردگی، اضطراب، روابط انسانی و به طور کلی مشکلات روانی، زبانزد خاص و عام است.
دکتر برنز همچنین مبتکر روش درمان از طریق نوسازی حالات انسان است. از جمله جوایز متعددی که به دکتر برنز تعلق گرفته می توان به جایزه ی ای - ئی بنت اشاره کرد که یکی از جوایز ارزشمند در زمینه ی پژوهش درباره ی پریشانی های روان به حساب می آید.
دکتر برنز در عین حال مدیر «بنیاد پژوهشهای علمی رفتاری» و قائم مقام روانپزشکی در مرکز پزشکی فیلادلفیا است.
...کتاب حاضر درباره روشی انقلابی و در عین حال بی نیاز از دارو برای درمان افسردگی است که شناخت درمانی نامیده می شود. کلمه شناخت به مفهوم اندیشه یا درک است. شناخت درمانی مبتنی بر نظریه ساده ای است که می گوید به جای حوادث بیرونی افکار و طرز تلقی های شماست که روحیه شما را شکل می دهد.
همه ما در مواقعی مایوس و ناامید می شویم. این ها احساساتی همگانی و از جمله خصوصیات انسان بودن هستند. یکی از اصول مهم شناخت درمانی قضیه ای به ظاهر مهمل است و آن این که نقطه ضعف های شما می تواند نقاط قوت شما گردد. نواقص ما می تواند اگر آنها را بپذیریم و بر آنها گردن نهیم، تبدیل به بزرگترین سرمایه ما شود.
گاهی نواقص و اشکالات است که به ما فرصت توجه و مراقبت می دهد. به همین دلیل است که می گوییم اشکالات و نواقص ما می تواند منبع قدرت و قوت باشد. خیلی ها معتقدند که روحیه بد آنها ناشی از عوامل خارج از کنترل آنهاست و بعضی دیگر روحیه بد خود را به هورمون و یا خواص ژنتیکی خود نسبت می دهند و به اعتقاد پاره ای دیگر اتفاقات به ظاهر فراموش شده دوران کودکی در ضمیر ناخودآگاه آنها همچنان موجود است و از این رو روحیه شان خراب باقی مانده است و در نظر برخی دیگر، احساس بد اگر ناشی از بیماری یا دلسردی مربوط به زمان های اخیر باشد واقع بینانه است.
پاره ای نیز روحیه خود را به وضع بد جهان، اوضاع بد اقتصادی، آب و هوای بد، مالیات ها، شلوغی ترافیک و امکان بروز جنگ اتمی نسبت می دهند. به اعتقاد آنها فلاکت و بدبختی چیزی نیست که بتوان از آن گریخت. البته در مورد هریک از اینها حقایقی وجود دارد. بدون شک حوادث محیطی، موقعیت شیمیایی بدن و تضادها و اختلافات مربوط به گذشته روی ما تاثیر می گذارند.
اما این نظریه پردازی ها مبتنی بر این باور است که احساسات ما به دور از کنترل ما هستند. اگر بگویید «نمی توانم احساسم را تغییر بدهم» قربانی ناراحتی های خود می شوید.خود را فریب می دهید زیرا واقعیت این است که می توانید احساساتتان را تغییر دهید. اگر می خواهید احساس بهتری داشته باشید باید بدانید و درک کنید که به جای حوادث بیرونی، افکار و طرز تلقی های شما هستند که احساسات شما را بوجود می آورند. می توانید اندیشه، احساس و رفتار خود را تغییر دهید....
فهرست
بخش اول: شناخت روحیه
بخش دوم: احساس خوب
بخش سوم: احساس اطمینان
بخش چهارم: چگونه با ارتباط بهتر روابط بهتر ایجاد کنیم
بخش پنجم: دارودرمانی
بخش ششم: ویژه ی درمانگرها و بیماران کنجکاو