- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 189146 - 113/7
- وزن: 0.80kg
احکام و مقررات حضرت موسی علیه السلام
نویسنده: حبیب لوی
ناشر: مولف
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 180
اندازه کتاب: وزیری گالینگور - سال انتشار: 1357 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
تمام گلاسه
هدف نویسنده از تألیفات کتاب آشنایی جوانان یهودی و دفاع از این دین وحدانی در مقابل مخالفان بیاطلاع یهود بوده است. منبع اصلی مؤلف در بیان احکام دینی، تورات بهویژه چهار سفر، خروج، اعداد، لاویان و تثنیه بوده است. وی کتاب را در پانزده فصل نگاشته و به احکام مختلفی همچون آداب اخلاقی، قوانین بهداشتی، مقررات کشاورزی، قوانین اجتماعی، احکام جزائی و جنایی و کیفری و غیره پرداخته است.
شایان ذکر است که مؤلف در ابتدای کتاب مقدمهای مفصل آورده که در آن به موضوعات مختلفی چون مهمترین جریانات دین یهود (صهیونیستها، اصلاحگرایان و مذهبهای یهود) و معرفی احکام و مفاخر بزرگ یهودی مذهب در عرصههای مختلف پرداخته است....
دکتر حبیب لوی پژوهشگر تاریخ یهودیان ایران، یکی از رهبران اندیشمند جامعه یهودیان ایران بود که در کنار کار پزشکی و امور بازرگانی به نگارش چندین کتاب مهم درباره پیشینه یهودیان ایران و جهان، رهنمودهای دین یهود، اندیشه و خاطرات مختلف بود. او در سال ۱۸۹۶ در یک خانواده نامدار یهودی در تهران چشم به روی جهان گشود و در سن شانزده سالگی دوران دبیرستان را به پایان برد و برای فراگیری دندانپزشکی رهسپار پاریس گردید.
دکتر حیب لوی با بازگشت به ایران به نوآوری هایی در دانش پزشکی پرداخت و همرمان، برای خدمت به جامعه خویش به پژوهش در تاریخ و پیشینه ملت یهود و یهودیان ایران روی آورد و در سال ۱۹۶۰ تاریخ مفصل یهودیان را در سه جلد انتشار داد که بخش عمده ای از آن به پیشینۀ یهودیان در ایران زمین می پردازد. ب
ی تردید تا آن هنگام، این گسترده ترین پژوهشی بود که درباره تاریخ ۲۵۰۰ ساله یهودیان ایرانی انجام گردید که به احتمال بسیار هنوز هم بی نظیر است. به دنبال وقوع انقلاب اسلامی در ایران، دکتر حبیب لوی ناچار شد همراه با خانواده اش زادگاه خویش را در سال ۱۹۷۹ترک گوید و رهسپار ایالات متحده شود و همچنان به نگارش کتب و مقالات ادامه دهد. دکتر حبیب لوی در سال ۱۹۸۴ چشم از جهان فروبست و به خاطر عشقی که به زادگاه پدران و خاستگاه ملت یهود داشت، طبق وصیت خویش در اورشلیم به خاک سپرده شد.