- موجودی: موجود
- مدل: 198719 - 3/2
- وزن: 0.30kg
اتاقی از آن خود
نویسنده: ویرجینیا وولف
مترجم: صفورا نوربخش
ناشر: نیلوفر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 160
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1383 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
اتاقی از آن خود از مشهورترین کتابهای ویرجینیا وولف نویسنده انگلیسی است که در سال ۱۹۲۹ در ۴۷ سالگی وولف منتشر شد. این کتاب در کلاسهای آیین نگارش پایههای مختلف تحصیلی دانشگاهی تدریس میشود. علاوه بر اهمیت شیوه نگارشی آن، این کتاب ویژگیهای نثر مدرنیستی را در مقالهنویسی وارد کرده و سبک جدیدی ایجاد کرده است. گذشته از این، اتاقی از آن خود را شکل دهنده جریان نظری فمینیستی و به طور خاص نقد ادبی فمینیستی میدانند.
وولف این کتاب را پس از سخنرانیهای «زن و داستان» در کالج نیوهام و کالج گرتن در اکتبر ۱۹۲۸ و نوشتن مقالهای با همین نام در در مجله ادبی فوروم در نیویورک نوشت.
این کتاب در ۲۱ اکتبر ۱۹۲۹، یک سال پس از سخنرانیها منتشر شد. در اوایل آن سال ویرجینیا وولف بیمار شد و در بستر بیماری به فکر نوشتن این کتاب افتاد. دفترخاطراتش نشان میدهد که قصد داشته نوشتن امواج را آغاز کند اما فکر اتاقی از آن خود رهایش نمیکند و بر آن میشود که آن را با سبکی نو، «نیمی محاوره و نیمی گفتگوی درونی» بازنویسی کند. او کتاب را سه ماه بعد از نوشتن مقاله و در عرض یک ماه به پایان برد، چنانکه خود نوشته است:
«با چنان سرعتی مینوشتم که وقتی قلم به دست میگرفتم مثل بطری آبی بودم که سر و ته شده باشد. با نهایت سرعتی که میتوانستم مینوشتم؛ بیش از حد سریع، چون حالا برای تصحیح آن نوشتهها باید زحمت بکشم، اما این روش به آدم آزادی میدهد و اجازه میدهد از فکری به فکر دیگر بپرد.»
در " اتاق از آن خود،" ویرجینا وولف به عنوان راوی در تلاش است تا در رابطه با زنان و افسانه بنویسد. این منجر به بررسی وی از کتاب فهرست موزه بریتانیا برای پیدا کردن آثار مربوط به زنان می شود. راوی از دیدن تعداد متعدد کتب دربارهٔ زنان، و فقدان چنین آرشیوی در رابطه با مردان شگفت زده می شود. بیشتر این کتابها بر اثر خشم نوشته شده اند که باعث تعصب و نبود عینی بودن این آثار شده است. در این فصل، وولف همچنین در رابطه با استقلال مالی، تغییر معنی خانه داری و کمی ارزش آن در جامعه، مینویسد.