- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 180452 - 3/5
- وزن: 0.30kg
آینده سرمایه داری
نویسنده: پل سوئیزی , تی. بی. باتومور,آرتور میلر,پیتر دیویسن , آرنولد توینبی , آرتور کلارک , جولین هاکسلی
مترجم: احمد کریمی
ناشر: بابک
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 162
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1351 - دوره چاپ : 1
کمیاب - کیفیت : نو ؛ جلد کتاب خاک گرفتگی مختصری دارد
مروری بر کتاب
13 مقاله اقتصادی
سرمایه داری صرفأ نظامی اقتصادی نیست بلکه تأثیرات سیاسی و فرهنگی ژرف دارد و به هویت آدمی، انگاره آدمیان از خودشان، روابط آدمیان با یکدیگر و علایق و سلایق مردم نیز سمت و سو می دهد. نظامی که به اسم سرمایه داری می شناسیم هم به طرز شگفت آوری بار آور است و هم بسیار دردسرساز مخالفان سرمایه داری معتقدند از جمله معایب سرمایه داری این است که نابرابری بسیاری ایجاد می کند، برای بازگشت فوری سرمایه بیشتر از منافع درازمدت ارزش قائل است، ما را به فراورده های نالازم معتاد می کند و علی رغم مخاطرات بالقوه فاجعه آمیز، مردم را به مصرف بیش از اندازه از منابع جهان ترغیب می کند و قدرت بیشتر و بیشتری را در دست نخبه های کم تعداد ثروتمند و قدرتمند جمع می کند؛ قدرتی که به لحاظ دموکراتیک پاسخگو نیست. امروز در روزگاری زندگی می کنیم که در مقام یک جامعه داریم بحران ایمان به سرمایه داری را در مقام موتور محرک پیشرفت اقتصادی و اجتماعی بشر تجربه می کنیم.
سوسیالیسم اندیشه ای است که در دوران جدیدِ تاریخ بشر به طور طبیعی در جوامع سرمایه داری زاده شده است، زیرا زمینه های مادی و اجتماعیِ شکل گیریِ این اندیشه ی اجتماعی نخست در غرب به وجود آمده است، و از این رو، هم از جهت عینی، پیش شرط ها و زمینه های مادی و فنی تحقق آن در جامعه ی سرمایه داری فراهم می شود، و هم از جهت ذهنی، بخشی از میراث تفکر غرب صنعتی است.
اما با فروپاشی بلوک شرق، پرسش های فراوانی در باب گذشته و آینده ی سوسیالیسم طرح شده که پاسخ گویی به آن ها مستلزم تحلیلی عمیق و موشکافانه است. این کتاب مجموعه ای است از مقاله هایی که برخی از اندیشمندان برجسته ی سوسیالیست برای بررسی برخی از این مسائل نوشته اند و کوشیده اند هم تجربه های گذشته، و چیستی و چگونگی و چراییِ آن ها را تحلیل کنند و هم از آینده و مسیر پیش روی اندیشه و عمل سوسیالیستی سخن بگویند