- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 141147 - 61/2
- وزن: 0.50kg
آن فرانک
نویسنده: آن فرانک
مترجم: شهلا طهماسبی
ناشر: کتاب پارسه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 352
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1397 - دوره چاپ: 2
مروری بر کتاب
خاطرات یک دختر جوان
آن فرانک پانزده ساله، مظهر تعقیب و آزار یهودیان از سوی نازیها به شمار میآید و خاطرات او را در ردیف خاطرات تاریخی مانند خاطرات کاترین منسفیلد، آنایس نین و لیف تالستوی دانستهاند.خاطرات آن فرانک نخستینبار در سال 1947 در آمستردام به چاپ رسید. سپس ترجمۀ انگلیسی آن با نام خاطرات یک دختر جوان در ایالات متحده و بریتانیا انتشار یافت و در 1955 نمایشنامهای با همین نام از آن تهیه شد که طرفدار بسیار یافت و جایزۀ پولیتزر به آن تعلق گرفت. تا امروز فیلمها و سریالهایی گوناگون و روایتها و شرححالهایی مختلف براساس این کتاب تهیه شده است.
خاطرات خارق العاده ی آن فرانک در اتاقی کوچک در آمستردام نوشته شدند؛ در اتاقی که او و خانواده اش به مدت دو سال در آن زندگی کردند تا از چنگال بی رحم نازی ها در امان باشند. این کتاب، خیلی زود به اثری کلاسیک و به گواهی بر روحیه ی مقاوم و شکست ناپذیر انسان تبدیل شد.
یکی از عاقلانه و تکان دهنده ترین نقدها از جنگ و آثار آن روی انسان هاست که تا کنون خوانده ام. گزارش آنه فرانک از تغییراتی که بر هشت نفر تحمیل شد که طی اشغال هلند، دو سال از نازی ها مخفی شده بودند و با احساس ترس و انزوایی دائمی زندگی می کردند و نه تنها به خاطر شرایط جنگی وحشتناک بیرونی بلکه از درون هم توسط خود زندانی شده بودند، باعث شد من با حیرت و شهود تمام، شوم ترین شر جنگ را درک کنم که چیزی نیست جز هتک حرمت عزت نفس انسانی.
در این خودزندگی نامه ی تأثیرگذار می توانیم با واقعی ترین و انسانی ترین وجوه دختری آشنا شویم که پیرامونش به جهنمی کابوس وار تبدیل شده است؛ دختری نوجوان که بسیار صادق و شکننده است و به زندگی عشق می ورزد. او از درونی ترین اسرار روحش، مشکلات خانوادگی اش، تجربه ی عشق و تحلیل های جذاب و ملموسش از افراد پیرامون پرده برمی دارد.
آن فرانک که با گرسنگی و ترس از دستگیر شدن و مرگ مواجه است، با خردی بالغانه و افکاری بسیار فراتر از سن و سال خود قلم بر کاغذ می گذارد. داستان او، داستان همه ی نوجوانان است اما با یک تفاوت اصلی: زندگی در شرایطی جان فرسا که افراد معدودی تجربه اش را داشته اند.