- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 196719 - 84/4
- وزن: 0.30kg
آرتور شوپنهاور
نویسنده: والتر آبندروت
مترجم: پرستو خانبانی
ناشر: کتاب پارسه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 160
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1392 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
مصور
بزرگان اندیشه و هنر
آرتور شوپنهاور در 1788در شهر دانتزیگ یا گدانسک فعلی متولد شد. خانوادهاش نسل های پیاپی از جمله بازرگانان ثروتمند هانزایی بودند و شوپنهاور با هدف ورود به صحنه بازرگانانی بین المللی تربیت شد، نه زندگی دانشگاهی و علم و تحقیق.
اما او علاقهای به تجارتخانه خانوادگی نداشت و با اصرار به دانشگاه رفت و بقیه عمر را با درآمد خصوصیای که داشت صرف مطالعات مستقل و نگارش کرد. رساله دکتری او با عنوان ریشههای چهارگانه اصل جهت کافی امروز به صورت یکی از آثار کوچک کلاسیک در آمده است. شوپنهاور هنوز بیست و چند ساله بود که چهار سال از عمر را وقف نگاشتن شاهکارش، جهان همچون اراده و نمایش کرد ...
شوپنهاور را یکی از فیلسوفان بدبین جهان لقب دادهاند. زندگی او سراسر ناسازگاری با محیط و افراد پیرامون بود و به هیچکس اطمینان نداشت. مادر شوپنهاور که خود نویسنده بود، یکبار گفته بود: “نمیدانم دنیا و مردمش باپسر من چه کردهاند که او چنین آنها را تقبیح می کند؟
شوپنهاور زندگینامه هر انسانی را یک رنجنامه میدانست و معتقد بود که اینامر برای هر انسان در پایان زندگی آشکار میشود؛ زمانی که آرزوهایش در زندگی او را فریفتهاند تا سرانجام به آغوش مرگ رهنمون شود. همچنین معتقد بود که خود آدمیان زندگیشان را به رنجی افزون سوق میدهند، رنجی که ازبیعدالتی، سنگدلی و ستم آنان بر یکدیگر ناشی میشود.
این کتاب زندگی خانواده این فیلسوف، تولد او و سپس رشد او را تا زمان خلق آثار ارزشمند در حوزه فلسفه دنبال کرده است.