- موجودی: موجود
- مدل: 202520 - 5/4
- وزن: 0.30kg
آرتروز و سایر بیماریهای مفصلی
نویسنده: باربارا شین
مترجم: فرهاد همت خواه
ناشر: عصر کتاب
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 80
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1386 - دوره چاپ: 3
مروری بر کتاب
مصور
راهنمای پزشکی خانواده
علایم و نشانه ها ، آزمایشها ، تشخیص ، درمان
درد مفصل میتواند در قسمتهای مختلف بدن احساس شود. انواع رایج درد مفاصل عبارتند از: زانو درد ، درد شانه ، درد لگن ، درد پا از جمله مچ پا و انگشتان پا ، درد دست از جمله مچ دست و انگشتان ، درد آرنج و گردن درد. درد مفاصل ممکن است در یک یا چند مفصل به طور همزمان احساس شود. شیوع درد مفاصل با افزایش سن افزایش مییابد.
در حال حاضر شایعترین علت از کارافتادگی و ناتوانی افراد مسن، دردهای مفصلی است که به دلیل روند رو به رشد چاقی ، گسترش آن رو به افزایش است. فرد مبتلا به آرتروز ممکن است در مفصل درگیر، احساس سفتی، سوزش، درد ضرباندار یا درد تیرکشنده داشته باشد. علاوه بر این، ممکن است صبحها احساس کند یک یا چند مفصل سفت شدهاند. این سفتی به مرور و با حرکت و فعالیت، نرم میشود و فرد احساس بهتری پیدا میکند. بااینحال، فعالیت بیشازحد میتواند باعث تشدید درد شود.
درد شدید مفاصل ممکن است بر کارآیی مفاصل ما تأثیر بگذارد، توانایی ما را برای انجام کارهای اساسی محدود کند و کیفیت زندگی ما را تحت تأثیر قرار دهد. درمان درد مفاصل معمولاً نهتنها بر کنترل درد، بلکه بر بهبود فعالیتها و عملکردهای کاهشیافته تمرکز دارد. آرتروز و دردهای مفصلی در خانمها، مخصوصا پس از یائسگی، شایعتر است و مفاصل زانو، گردن، مهرههای کمر، انگشتان، مچ دست و لگن را بیشتر از سایر نقاط بدن درگیر میکند.