- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 182729 - 112/5
- وزن: 1.00kg
آئین سخنوری
نویسنده: محمدعلی فروغی
ناشر: دانش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 520
اندازه کتاب: رقعی گالینگور - سال انتشار: 1330 - دوره چاپ: 2
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
اگر در سخنرانی دستپاچه و وحشتزده میشوید و یا استرس زیادی بر شما وارد میشود چنانکه رشته افکار از دستتان خارج میشود، خواندن این کتاب را به شما توصیه میکنیم. نویسنده با تکنیکهای ساده و کاملا کاربردی به شما میآموزد که چگونه در زمان سخنرانی اعتماد به نفس خود را حفظ کرده و بتوانید از بیانی شیوا برخوردار باشید.
سخنوری یا خطابه، فنی است که به وسیله آن گوینده شنونده را به سخن خود اقناع و بر منظور خویش ترغیب میکند.پس غرض از سخنوری همین دو نتیجه است که شنونده سخن گوینده را بپذیرد و بر منظور او برانگیخته شود.گویندهای که این فن را به کار میبرد، خطیب و سخنور نامند و سختی را که این فن در آن به کار برده شود، خطبه و خطابه و نطق و گفتار خوانند.این کتاب تعریف جامع و کاملی از سخنوری و فن و فنون مربوط به آن است.
این کتاب همانگونه که از عنوان آن مشخص است، کتابی است درباره سخنوری و فن خطابه و شیوه های آن ، همراه با گزیده ای از خطابه های سخنوران مشهور جهان به زبان پارسی ، نوشته سیاستمدار و دانشمند معاصر ایران محمدعلی فروغی (۱۲۵۶-۱۳۲۱ش ).
جلد نخستین در 4 مقاله است و مولف آن به بیان کلیاتی دربارة فن خطابه و مراحل و اقسام و شرایط آن پرداخته است . موضوع جلد دوم تاریخ سخنوری در اروپاست . نویسنده بحث خود را از بررسی سخنوری در یونان قدیم آغاز کرده و پس از شرحی درباره سخنوری در روم قدیم و در میان آبای مسیحی ، رشته بحث را به اروپای قرون وسطی و جدید کشانده است و در ذیل هر فصل نمونه هایی از خطابه های سخنوران مشهور تاریخ اروپا، همچون دموستنس ، سیسرون ، بوسوئه ، فنلون و چند تن دیگر از خطیبان مغرب زمین افزوده است .
فهرست
فصل اول - كسب شهامت و اعتماد به نفس
فصل دوم - اعتماد به نفس از طريق مقدماتي
فصل سوم - سخنرانهاي مشهورچگونه نطق خود را تهيه مي كنند
فصل چهارم - افزايش قدرت حافظه
فصل پنجم - عوامل اصلي در سخنراني موفقيت آميز
فصل ششم - رازيك سخنراني خوب
فصل هفتم - سكوي سخنراني و شخصيت
و...